ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στην Ιταλία για τον «δρ. Μαγικό Αυλό»: Υποσχόταν «θεραπεία» για καρκίνο μέσω ερωτικής επαφής

Γιατρός Ιταλία
Ιταλία: Ο 60χρονος γυναικολόγος υποσχόταν «θεραπεία» για τον καρκίνο μέσω ερωτικής επαφής

Ιταλία: Ο 60χρονος γυναικολόγος υποσχόταν «θεραπεία» για τον καρκίνο μέσω ερωτικής επαφής

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία από τη σύλληψη του 60χρονου γυναικολόγου Τζιοβάνι Μινιέλο από το Μπάρι ο οποίος προσπάθησε να ρίξει στο κρεβάτι ασθενή υποσχόμενος ότι ο έρωτας μαζί του θα «θεράπευε» τον ιό των ανθρωπίνων θυλωμάτων που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο (HPV).

«Έχω σώσει αρκετές γυναίκες από καρκίνο. Όλες που είχαν ερωτική επαφή μου στη συνέχεια είχαν αρνητικές εξετάσεις» φέρεται να είπε ο 60χρονος γιατρός σε μια 33χρονη γυναίκα με το όνομα Άννα-Μαρία.

Η γυναίκα, όμως, όχι μόνο δεν πείστηκε από την πρόταση του γιατρού αλλά αποφάσισε να πάει στην εφημερίδα La Repubblica καταγγέλλοντας τον 60χρονο γυναικολόγο ότι την ακούμπησε απρεπώς στα στήθη και ότι της είπε πως του αρέσουν οι γυναίκες με μικρά στήθη.

Το επόμενο βήμα για την αποκάλυψη του γιατρού ήταν η κίνηση της γυναίκας που δήλωσε σοκαρισμένη από την πρότασή του για σεξ όταν του ζήτησε τα αποτελέσματα του Τεστ Παπανικολάου, να απευθυνθεί στην τηλεοπτική εκπομπή Le lene οι συντελεστές της οποίας έστησαν παγίδα στον 60χρονο γυναικολόγο.

Η ηθοποιός που επιστρατεύτηκε άκουσε τον γιατρό να της λέει ότι είχε εντοπίσει σημάδια στο κορμί της που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν την παρουσία του ιού HPV προσφερόμενος να κάνει σεξ μαζί της με τον ισχυρισμό ότι θα της προσφέρει ανοσία επειδή ήταν εμβολιασμενος.

Όταν, μάλιστα, η ηθοποιός τον ρώτησε για προστασία, ο γιατρός απάντησε ότι το προφυλακτικό δεν θα της επέτρεπε να αποκτήσει τα κατάλληλα αντισώματα.

Την ώρα, όμως, που ο γιατρός είχε μείνει με το εσώρουχο στο κρεβάτι στο δωμάτιο που βρισκόταν με την ηθοποιό εισέβαλε ένας δημοσιογράφος ο οποίος άρχισε τα ερωτήματα στον 60χρονο που με τη σειρά του υποστήριξε ότι «το κάνω αυτό για τις μελέτες μου και για τους άλλους ανθρώπους που έχω σώσει».

«Εγώ που έχω θεραπεύσει επιτυχώς εκατοντάδες γυναίκες για 40 χρόνια πρότεινα αυτή την εναλλακτική γιατί έχει προσφέρει αποτελέσματα» δήλωσε μέσω του δικηγόρου του ο Ιταλός γυναικολόγος προσθέτοντας ότι δεν έχει υποχρεώσει ποτέ γυναίκα να κάνει έρωτα μαζί του.

Η τηλεοπτική αποκάλυψη, όμως, της δράσης του έκανε συνολικά 15 γυναίκες στην Ιταλία να εμφανιστούν και να τον κατηγορήσουν ότι τις εκμεταλλεύτηκε με πρόσχημα την θεραπεία μέσω ερωτικής πράξης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απογραφή 2021: Δόθηκε παράταση μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου

Σέρρες: «Οι κληρικοί είμαστε και εμείς με χαρές» απαντά ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες

Κερατσίνι: Έβλεπαν την 8χρονη να ξεψυχάει και την… κλωτσούσαν – Το βίντεο που προκαλεί οργή