ΚΟΣΜΟΣ

Ένα κόκκινο μηχανάκι, φόρος τιμής στα παλιά βιντεοπαιχνίδια

Ένα κόκκινο μηχανάκι, φόρος τιμής στα παλιά βιντεοπαιχνίδια
Σε σχόλιο στο Instagram, οι σχεδιαστές σημείωσαν ότι το συγκεκριμένο ντιζάιν αποτίει φόρο τιμής στις μοτοσικλέτες των παλιών βιντεοπαιχνιδιών.
instagram

Η με έδρα την Τζακάρτα της Ινδονησίας Moto Designs δηλώνει λάτρης της μοτοσικλέτας, όπως αποδεικνύεται και στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ωστόσο, μια νέα προσθήκη στην οικογένεια των κρεασιόν της τραβά τα φώτα της δημοσιότητας. «Ενδέχεται κάποιες φορές να είσαι διασκεδαστικός, και πριν δύο χρόνια ένας παρήγγειλε ένα ντιζάιν μοτοσικλέτας σαν κι αυτό» γράφουν οι σχεδιαστές και μηχανικοί της Moto Designs. Το σχόλιο στην ανάρτησή τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στο Martinceu Racing, ένα ασύμμετρο μηχανάκι, ένα νάνο δίπλα στις ενεργοβόρες μοτοσικλέτες.

Δείτε την gallery:

«Δεν ξέρω ποιο είναι το όνομα αυτού του είδους, αλλά εφόσον κατηγοριοποιήθηκε ως αλλόκοτο, θα προσπαθήσω να το κάνω αλλόκοτο» συνεχίζουν. Αν και δεν δίνονται τεχνικά χαρακτηριστικά, οι θεατές μπορούν να διαπιστώσουν ότι η μηχανή εφαρμόζει τέλεια στο καμπυλωτό σώμα της μικρής μοτοσικλέτας. Επιπλέον, ο αριθμός «2» στις πλευρές υποδηλώνει αγωνιστική μοτοσικλέτα.

Το ματ φινίρισμα αγκαλιάζει ένα έντονο κόκκινο χρώμα, εξασφαλίζοντας την προσοχή όσων βλέπουν το Martinceu Racing να τρέχει ως δαίμονας στους δρόμους. Η γυαλιστερή ασημί βαφή στο πάνω μέρος συμπληρώνεται όμορφα από τις μπλε και μαύρες ρίγες. Για μια νότα πολυτέλειας, δέρμα στο χρώμα του café au lait καλύπτει τη σέλα. Τα χερούλια μοιάζουν με χερούλια που απαντώνται περισσότερο σε ποδήλατα απ' ότι σε μοτοσικλέτες, αλλά κάνουν τη δουλειά τους.

Σε σχόλιο στο Instagram, οι σχεδιαστές σημείωσαν ότι το συγκεκριμένο ντιζάιν αποτίει φόρο τιμής στις μοτοσικλέτες των παλιών βιντεοπαιχνιδιών· και ο αναβάτης στο Martinceu Racing μπορεί να φαντασιώνεται ότι ενσαρκώνει κάποιον που κυνηγά κακούργους ή ότι τον έχει στρώσει στο κυνήγι η αστυνομία.