ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη: Εντοπίστηκε αντικείμενο που μοιάζει με νάρκη - Φήμες για σύνδεση με την Ουκρανία

Κωνσταντινούπολη: Εντοπίστηκε αντικείμενο που μοιάζει με νάρκη - Φήμες για σύνδεση με την Ουκρανία
H «νάρκη» εντοπίστηκε στα Βόρεια της Κωνσταντινούπολης κοντά στη Μαύρη Θάλασσα.
Twitter - DEFENCE TURK

Τουρκία: Ένα αντικείμενο που επιπλέει και μοιάζει με νάρκη εντοπίστηκε στα ανοιχτά της Μαύρης Θάλασσας, βόρεια της Κωνσταντινούπολης.

Ένα αντικείμενο που μοιάζει με θαλάσσια νάρκη έκανε την εμφάνισή του στα Βόρεια της Κωνσταντινούπολης κοντά στη Μαύρη Θάλασσα. Το συμβάν έλαβε χώρα μερικές ημέρες μετά αφού η Ρωσία προειδοποίησε ότι πολλές νάρκες έχουν απομακρυνθεί από ουκρανικά λιμάνια.

Οι τουρκικές αρχές έκαναν γνωστό ότι τα σκάφη πρέπει να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από το σημείο καθώς μια ομάδα δυτών ελέγχει ένα αντικείμενο. Η ομάδα ασφάλισε το αντικείμενο και ξεκίνησε να το απενεργοποιεί, σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε το υπουργείο Άμυνας.

Το αντικείμενο εντόπισαν ψαράδες κοντά σε μια αποβάθρα στο άνω τμήμα του στενού του Βοσπόρου και το ανέφεραν στην ακτοφυλακή, όπως είπε στο Reuters η γενική διεύθυνση παράκτιας ασφάλειας.

Εκπρόσωπος της διεύθυνσης επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας Milliyet σύμφωνα με το οποίο οι αρχές προειδοποίησαν τα σκάφη ότι το αντικείμενο φέρεται να «έχει σχήμα μπάλας με προεξοχές που μοιάζουν με κέρατα» και ότι «είναι πιθανό να πρόκειται για νάρκη».

Διαβάστε επίσης:

Κάρυστος: Βρέθηκε νάρκη σε βάθος 106 μέτρων