ΚΟΣΜΟΣ

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Ο θυρωρός του προκάλεσε χάος στην αίθουσα - Γιατί ξέσπασαν όλοι σε γέλια

O Tζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ σε παλαιότερες ευτυχισμένες εποχές
O Tζόνι Ντεπ και o Αλεχάντρο Ρομέρο.
AP

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συνεχίζεται αφού ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραΐβικής» εξετάστηκε από τους δικηγόρους της Χερντ την περασμένη εβδομάδα - Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του θυρωρού του κτιρίου όπου έμενε το ζευγάρι να καταθέσει - Ο Αλεχάντρο Ρομέρο, έδωσε κατάθεση μέσα από το... αυτοκίνητό του - Έβαλε το γέλια ο Τζόνι Ντεπ γέλασε 

Με την κατάθεση του θυρωρού του κτηρίου, Αλεχάντρο Ρομέρο, όπου έμενε ο Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ συνεχίστηκε η πολύκροτη δίκη του σταρ του Χόλυγουντ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail ο Ντεπ έσκασε στα γέλια όταν ο Ρομέρο είπε ότι η Χερντ και ο φίλος της Ρόκι Πένινγκτον του είπαν πως «κάποιος προσπάθησε να μπει στη μονάδα» στο κτήριο στο δυτικό Χόλιγουντ.

Ο θυρωρός στη μαγνητοσκοπημένη κατάθεση λέει: «Τι; Λίγο πάνω από το πάτωμα; Ο σκύλος γρατζουνούσε. Στο κεφάλι μου σκέφτομαι… νομίζει ότι κάποιος προσπαθεί να εισβάλει με γρατζουνιές λίγο πάνω από το πάτωμα;». Εκείνη τη στιγμή ο Τζόνι Ντεπ άρχισε να γελάει, όπως και ο κόσμος στο δικαστήριο. «Ήταν τόσο τρομαγμένοι. Μου ζήτησαν να μπω στη μονάδα και να ψάξω δωμάτιο δωμάτιο. Το έκανα, είναι κομμάτι της δουλειάς μου», είπε ακόμη.

Κάποια στιγμή ο Ρομέρο χάνει την ψυχραιμία του και μιλά για την ενόχλησή του που έπρεπε να μιλήσει σε δικηγόρους. «Είμαι τόσο αγχωμένος εξαιτίας αυτού. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι «φαρμακερές» ατάκες - Ευκαιρία για εύκολο χρήμα

Ο ηθοποιός μηνύει την πρώην σύζυγό του με την οποία χώρισε το 2016, για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με ένα άρθρο του 2018 στο οποίο άφησε να εννοηθεί ότι την κακοποιούσε. Ο Ντεπ ζητά αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων για το δημοσίευμα της Washington Post, η οποία, όπως ισχυρίζεται, επηρέασε άμεσα την καριέρα του στο Χόλιγουντ.

Η Χερντ με τη σειρά της, έχει καταθέσει ανταγωγή, κατηγορώντας τον Ντεπ ότι ενορχήστρωσε μια «εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης» εναντίον της και περιέγραψε τη δική του αγωγή ως συνέχεια της «κατάχρησης και της παρενόχλησης». Ζήτησε αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και ασυλία από τις αξιώσεις του Ντεπ.

Ο Ντεπ μίλησε μεταξύ άλλων για μία τραυματική παιδική ηλικία με μια κακοποιητική μητέρα, ισχυριζόμενος ότι η σχέση του με τη Χερντ αντικατοπτρίζει αυτό, και επίσης την κατηγόρησε ότι τον «εκφόβιζε». Η δίκη υψηλού προφίλ, που επί του παρόντος μεταδίδεται ζωντανά στο Court TV, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που ξεκίνησε στις 19 Απριλίου.

Μέσα σε όλο αυτό πολλοί έσπευσαν να καταδικάσουν την πώληση εμπορευμάτων κατά τη διάρκεια της δίκης, ανάμεσά τους μπλούζες, αυτοκόλλητα, κούπες, ακόμη και κουβέρτες με αποσπάσματα από τη μαρτυρία του Ντεπ και δηλώσεις κατά της Χάαρντ γραμμένες πάνω τους.

Koύπα για την Άμπερ Χερντ

Το διαδικτυακό κατάστημα Redbubble με έδρα τη Μελβούρνη, το οποίο διαθέτει σχέδια από ανεξάρτητους δημιουργούς, επιστρέφει επί του παρόντος 106 αποτελέσματα για προϊόντα «δίκης Τζόνι Ντεπ». Αυτά περιλαμβάνουν μπλουζάκια με τις λέξεις «Δικαιοσύνη για το Τζόνι» και «F@@@ Amber» σε πολλές επιλογές χρωμάτων και στυλ.

Το CoolPopTees πουλά αυτήν τη στιγμή ένα μπλουζάκι με τίτλο «Team Johnny Depp», το οποίο οι θαυμαστές του ηθοποιού φορούν έξω από το Δικαστήριο της Κομητείας Φέρφαξ, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εν τω μεταξύ, η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου του Urban Dictionary πουλά μια κούπα «Άμπερ Χερντ» 33 δολαρίων, τυπωμένη με μια από τις περιγραφές του ηθοποιού που την αποκαλεί «ηθοποιό που δεν μπορεί καν να παίξει και είναι γνωστή για το διαζύγιό της με το Τζόνι Ντεπ και τα ψέματα που είπε στη συνέχεια για τη σχέση τους στα μέσα ενημέρωσης».

Αυτή η κούπα είναι διαθέσιμη σε εννέα χρώματα και έχει πάνω από 180 κριτικές στο διαδίκτυο. Οι θαυμαστές στο Twitter επέκριναν την πώληση εμπορευμάτων κατά τη διάρκεια της δίκης ως «περίεργη», με έναν χρήστη να την αποκαλεί «κακή».

«Υπάρχει κάτι που με κάνει να νιώθω άβολα απέναντι στους ανθρώπους που κάνουν κυριολεκτικά εμπόρευμα τη σχέση της Άμπερ Χερντ με τον Τζονι Ντεπ» έγραψε ένας άλλος χρήστης στο Twitter. Υπήρξε παρόμοια αντίδραση στην ξέφρενη διαδικτυακή συζήτηση γύρω από την ενδοοικογενειακή κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεων του Ντεπ στον δικηγόρο της Χερντ, Μπεν Ρότενμπορν, κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης.

«Μόλις έπεσα πάνω σε ένα TikTok με κάποιον που φτιάχνει και πουλάει μπλουζάκια του Τζόνι Ντεπ και αποσπάσματα από την τρέχουσα δίκη Δεν μπορώ να περιγράψω γιατί αυτό είναι απίστευτα ακατάλληλο και ασεβές, από την οπτική γωνία όχι μόνο της μίας αλλά και των δύο πλευρών», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής, αποκαλώντας τη φρενίτιδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γύρω από τη δίκη «τρομερή»

Με τη δίκη να μπαίνει στην τρίτη της εβδομάδα τη Δευτέρα (25 Απριλίου), υπάρχουν εικασίες για το ποιος θα καταθέσει μετά τον Ντεπ. Το αφεντικό της Tesla, Έλον Μασκ, και ο ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο αναφέρονται και οι δύο ως πιθανοί μάρτυρες στην πολύκροτη δίκη, καθώς υπάρχουν φήμες ότι η ηθοποιός διατηρούσε σχέση μαζί τους.

Διαβάστε επίσης:

Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: «Μου έκοψε το δάχτυλο, με γρονθοκοπούσε, κλεινόμουν στο μπάνιο»

Άμπερ Χερντ: Έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον Τζόνι Ντεπ μεθυσμένο να σπάει την κουζίνα