ΚΟΣΜΟΣ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Το νυφικό κορσές, το πέπλο με την Παναγία και η γκοθ εμφάνιση της Κιμ

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Το νυφικό κορσές, το πέπλο με την Παναγία και η γκοθ εμφάνιση της Κιμ
Οι πρώτες εικόνες από τον πολυσυζητημένο γάμο.
instagram

Tο κάστρο «Castello Brown», στο Πορτοφίνο της Ιταλίας που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, διάλεξαν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν  και ο Τράβις Μπάρκερ για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου - Ο γάμος με σπόνσορα τους D&G έχει αποσπάσει την προσοχή του διεθνούς Τύπου - Σχόλια προκαλούν οι εκκεντρικές εμφανίσεις των αδελφών Καρντάσιαν 

Σε στενό κύκλο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/5) ο πολυσυζητημένος γάμος της μεγάλης κόρης της διάσημης αμερικανικής οικογένειας των Καρντάσιαν στην Ιταλία.

Τα βλέμματα όλων τράβηξε το πέπλο του νυφικού της, πάνω στο οποίο ήταν κεντητή με δαντέλα η μορφή της Παναγίας. Ωστόσο απαρατήρητη δεν πέρασε και η διάσημη αδερφή της Κιμ η οποία παρά το χαρμόσυνο γεγονός αποφάσισε να ντυθεί στα μαύρα, ένα ντύσιμο που θα ταίριαζε σε άλλες περιστάσεις.

Η Κόρτνεϊ και ο εκλεκτός της καρδιάς της, ντράμερ Travis Barker βρίσκονται μαζί με τις οικογένειες τους στην Ιταλία τα τελευταία 24ωρα και έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις στρέφοντας επάνω τους τα φλας των φωτογράφων.

Στο πλευρό του ζευγαριού ήταν και τα παιδιά τους, ο Mason, η Penelope και ο Reign της Kourtney και οι Landon και Alabamaτου του Travis Barker.

Μάλιστα όπως, αναφέρει η βρετανική Daily Mail, ο ιταλικός οίκος μόδας Dolce & Gabbana επιμελήθηκε τα ρούχα των Καρντάσιαν αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ με αντάλλαγμα την δημοσιότητα που θα τους προσφέρει η οικογένεια!

Δείτε την gallery:

Νωρίτερα το μεσημέρι η οικογένεια παρέθεσε ένα λουκούλλειο prewedding γεύμα στους καλεσμένους που ξεχείλιζε από χλιδή με ιταλικά εδέσματα, γλυκά και πανάκριβα ποτά.

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι τέλεσε τον πολιτικό γάμο του, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του και σήμερα θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία των αγαπημένων του προσώπων.

Το κάστρο Castello Rosso που πραγματοποιήθηκε ο γάμος χρησιμοποιήθηκε κάποτε ως σημείο στάσης για τον Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο στο δρόμο του προς τις Σταυροφορίες και σήμερα λειτουργεί ως μουσείο για τουρίστες.

Όμως ολόκληρο το κάστρο, στην κορυφή ενός λόφου με θέα στο ιστορικό παραθαλάσσιο χωριό κοντά στη Γένοβα, έχει σφραγιστεί από την περασμένη Τετάρτη, αφού οι Καρντάσιαν το έκλεισαν για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Η Κόρτνεϊ και ο ντράμερ των Blink-182, Τράβις Μπάρκερ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ μένουν στο superyacht Regina D'Italia μήκους 213 ποδιών, το οποίο είναι αγκυροβολημένο κοντά στο κάστρο.

Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει ακόμη μια δεξίωση στο Λος Άντζελες όταν επιστρέψει από την ιταλική Ριβιέρα.

Διαβάστε επίσης:

Καρντάσιαν: Ο γάμος της Κόρτνεϊ με σπόνσορα τους D&G και το γλέντι στο Πορτοφίνο

Καρντάσιαν: Απόβαση στο Πορτοφίνο! Ο μυθικός γάμος της Κόρτνεϊ και οι εκκεντρικές εμφανίσεις