ΚΟΣΜΟΣ

Τομ Κρουζ: Viral η συνέντευξη που έδωσε πριν από 17 χρόνια – Η επίθεση σε δημοσιογράφο

Τομ Κρουζ: Viral η συνέντευξη που έδωσε πριν από 17 χρόνια – Η επίθεση σε δημοσιογράφο
Ο Τομ Κρουζ ήρθε ξανά στην επικαιρότητα χάρη στην τελευταία του ταινία
Twitter

Ο Τομ Κρουζ ήρθε ξανά στην επικαιρότητα χάρη στην τελευταία του ταινία

Viral έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα βίντεο από συνέντευξη που παραχώρησε ο Τομ Κρουζ σε δημοσιογράφο πριν από 17 ολόκληρα χρόνια.

Τα πλάνα από το 2005 και την επίθεση που εξαπέλυσε τότε ο Τομ Κρουζ στον δημοσιογράφο Πίτερ Όβερτον της εκπομπής 60 Minutes ήρθαν ξανά στη δημοσιότητα χάρη σε χρήση του twitter και έχουν ήδη συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια views.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τομ Κρουζ να καλεί, μεταξύ άλλων, τον δημοσιογράφο «θυμήσου τους καλούς τρόπους σου» μετά από ερωτήσεις που είχε δεχθεί για την πρώην σύζυγό του, Νικόλ Κίντμαν.

Η συνέντευξη είχε παραχωρηθεί τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιο του Τομ Κρουζ και της Νικόλ Κίντμαν με τον δημοσιογράφο να ρωτάει τον διάσημο ηθοποιό: «Είναι η Νικόλ Κίντμαν ο έρωτας της ζωής σου;».

Εμφανώς ενοχλημένος ο Τομ Κρουζ ακούγεται να απαντά στον δημοσιογράφο «τι εννοείς Πίτερ; Πώς μπορεί να απαντήσει κανείς αυτή την ερώτηση;» με τον Όβερτον να επιμένει για το είδος της σχέσης που είχε το ζευγάρι, ερώτηση που εξόργισε τον Αμερικανό ηθοποιό.

«Ξεπέρασες τα όρια τώρα. Ξεπέρασες τα όρια και το γνωρίζεις» είπε ο Κρουζ κοιτώντας επίμονα τον δημοσιογράφο ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας «πίστευα ότι είναι ερωτήσεις που οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν τις απαντήσεις».

«Πίτερ, Πίτερ, εσύ θέλεις να μάθεις. Ανάλαβε τις ευθύνες για τις ερωτήσεις που κάνεις. Οπότε στο λέω ήρεμα, θυμήσου τους καλούς σου τρόπους» κλείνουν τα βίντεο με τον δημοσιογράφο να ζητάει συγγνώμη από τον Τομ Κρουζ με τους χρήστες του Twitter να χαρακτηρίζουν «τρομακτική» την αντίδραση του ηθοποιού.

Σχετικές ειδήσεις