ΚΟΣΜΟΣ

Μπραντ Πιτ στο GQ: «Καρφώνει» τη Τζολί – «Μετά το διαζύγιο κατάφερα να κόψω τσιγάρο και ποτό»

Μπραντ Πιτ στο GQ: «Καρφώνει» τη Τζολί – «Μετά το διαζύγιο κατάφερα να κόψω τσιγάρο και ποτό»
Ο Μπραντ Πιτ στο GQ.
GQ

«Νομίζω ότι όλες μας οι καρδιές είναι ραγισμένες», δήλωσε ο Μπραντ Πιτ στο βρετανικό GQ – Σήμερα σκεπτόμενος τη ζωή του μετά το διαζύγιο, ο σταρ λέει ότι έχει σταματήσει το κάπνισμα και το ποτό από τότε που χώρισε από την Αντζελίνα Τζολί

Για τη ζωή του μετά το γάμο με την σταρ του κινηματογράφου Αντζελίνα Τζολί μίλησε στο βρετανικό GQ ο Μπραντ Πιτ.

Ο διάσημος ηθοποιός που μετά τις καταχρήσεις έχει έχει ασπαστεί μια ζωή μακριά από εξαρτήσεις ανέφερε ότι μπόρεσε να φτάσει σε αυτό το σημείο μόνο μετά το διαζήγίο του.

Μιλώντας στην τελευταία έκδοση του βρετανικού GQ, ο 58χρονος Πιτ επέμεινε ότι η συναισθηματική αναταραχή και η βαθιά θλίψη είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της πνευματικής ανάπτυξης.

«Νομίζω ότι όλες μας οι καρδιές είναι ραγισμένες», είπε. «Πάντα ένιωθα πολύ μόνος στη ζωή μου, μόνος μεγαλώνοντας ως παιδί, μόνος ακόμα και εδώ έξω, και πραγματικά μέχρι πρόσφατα δεν είχα αγκαλιάσει περισσότερο τους φίλους και την οικογένειά μου.

«Προσπάθησε σκόπιμα να με βλάψει»

Ο Μπραντ Πιτ κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι σκόπιμα προσπάθησε να «προκαλέσει κακό» στον ίδιο και τα συμφέροντά του μέσα από την αγοραπωλησία του οινοποιείου Chateau Miraval, μία εταιρεία που εκείνος είχε στήσει με αγάπη και τρυφερότητα.

Στα νέα νομικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Λος Άντζελες στις 07/06, οι δικηγόροι του Πιτ ισχυρίζονται ότι η Αντζελίνα Τζολί πούλησε το μερίδιό της στο οινοποιείο τους στον Ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ σε μια προσπάθεια να βλάψει τη συμμετοχή του Πιτ στην εταιρεία.

Ο Μπραντ Πιτ ισχυρίζεται ότι η πρώην αγαπημένη του «δε συνέβαλε καθόλου» στην επιτυχία της επιχείρησης και πούλησε σκόπιμα το μερίδιό της σε έναν «άγνωστο με δηλητηριώδεις συνειρμούς και προθέσεις». Την κατηγορεί ότι έπληξε τη φήμη της επιχείρησης, πουλώντας το μερίδιό της σε έναν «άγνωστο».

Το 2008, οι πρώην σύζυγοι που έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, αγόρασαν ένα μερίδιο στον αμπελώνα της Νότιας Γαλλίας και τον πύργο Château Miraval, όπου αργότερα παντρεύτηκαν το 2014 και πέρασαν πολλές οικογενειακές διακοπές μαζί καθ'όλη τη διάρκεια της σχέσης τους.

Στην τελευταία δικαστική κατάθεση του Πιτ στη συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη του με την Τζολί για την πώληση του Miraval, ο 58χρονος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η Τζολί σκόπιμα «επεδίωξε να του προκαλέσει κακό». Είχαν συμφωνήσει όπως λέει να μην πουλήσουν ποτέ τα αντίστοιχα συμφέροντά τους στην οικογενειακή επιχείρηση χωρίς τη συγκατάθεση ο ένας του άλλου.

Η Τζολί δεν απάντησε αμέσως στο αίτημα του PEOPLE για σχόλιο. Η νομική ομάδα του Πιτ γράφει στα έγγραφα, που κατατέθηκαν την Παρασκευή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες και ελήφθησαν από το περιοδικό, ότι το Miraval έγινε το «πάθος» του που εξελίχθηκε «σε μια παγκόσμια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και ο ίδιος σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένες παραγωγούς ροζέ στον κόσμο». Η Τζολί δεν ασχολήθηκε ποτέ

Στην κατάθεση, οι δικηγόροι του Πιτ λένε ότι η Τζολί σχεδίαζε να πουλήσει το μερίδιό της τον Οκτώβριο στην Tenute del Mondo, η οποία «είναι αποφασισμένη να πάρει τον έλεγχο της Miraval» «η οποία ελέγχεται έμμεσα από τον Γιούρι Σέφλερ, τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο που ελέγχει τον Όμιλο Stoli»

«Η Τζολί επιδίωξε και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την υποτιθέμενη πώληση κρυφά, κρατώντας σκόπιμα τον Πιτ στο σκοτάδι και παραβιάζοντας εν γνώσει του τα συμβατικά δικαιώματα του Πιτ», αναφέρει το αρχείο από την ομάδα του Πιτ.

Η ομάδα του Πιτ λέει ότι ο Σέφλερ ξεκίνησε μια εχθρική εξαγορά της Miraval και προσπαθεί να αποκτήσει «εμπιστευτικές και αποκλειστικές πληροφορίες προς όφελος της ανταγωνιστικής του επιχείρησης». Τα έγγραφα κατηγορούν τον Σέφλερ ότι είχε «επιβλαβείς επιχειρηματικές τακτικές και αμφίβολες επαγγελματικές δράσεις», οι οποίες με τη σειρά τους «θέτουν σε κίνδυνο τη φήμη της μάρκας Πιτ που χτίστηκε τόσο προσεκτικά».

Ο Πιτ ζητά αποζημίωση «σε ποσό που θα αποδειχθεί στη δίκη» και θέλει να κηρυχθεί «άκυρη» η πώληση που έκανε η Τζολί.