ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Γάζωσαν με 50 σφαίρες τον 18χρονο αδερφό του Τζιάνι Κάλντγουελ, πολιτικού αναλυτή στο FOX News

ΗΠΑ: Γάζωσαν με 50 σφαίρες τον 18χρονο αδερφό του Τζιάνι Κάλντγουελ, πολιτικού αναλυτή στο FOX News

O Κρίστιαν έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς στο Morgan Park - Να οδηγηθεί ο δράστης στη δικαιοσύνη, ζήτησε ο αναλυτής του FOX

Άλλη μια τραγωδία στις ΗΠΑ με θύμα έναν 18χρονο που έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς. Πρόκειται για τον αδερφό του πολιτικού αναλυτή του Fox News, Τζιάνο Κάλντγουελ και την τραγική είδηση δημοσιοποίησε ο ίδιος μέσω των social media.

«Χθες ήταν η χειρότερη μέρα της ύπαρξής μου. Έλαβα μια κλήση που με ενημέρωσε ότι το έφηβο αδερφάκι μου δολοφονήθηκε στη νότια πλευρά του Σικάγο. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκλεβαν έτσι τη ζωή του αδερφού μου», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία του χαμογελαστού αδερφού του με ενδυμασία αποφοίτησης στο Twitter.

Ο 18χρονος Christian Caldwell πυροβολήθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν στο Morgan Park νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με τοπικές αναφορές. Περίπου 50 κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο και σφαίρες πέρασαν από τα παράθυρα των κοντινών σπιτιών, ανέφερε το CBS.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος διέφυγε από τη σκηνή με ένα μαύρο βαν. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Ο Τζιάνο Κάλντγουελ είπε στο Fox News το Σάββατο ότι θέλει δικαιοσύνη.

«Αυτό που ψάχνω αυτή τη στιγμή είναι λεπτομέρειες από την αστυνομία για να ανακαλύψω ποιος ήταν αυτός που δολοφόνησε τον αδελφό μου. Το αδερφάκι μου δεν είχε ποτέ την ευκαιρία», είπε. Και πρόσθεσε: «Δεν θα ήθελα ποτέ να δω καμία δικαιοσύνη του δρόμου ή βία εναντίον των ανθρώπων που δολοφόνησαν ακόμη και τον μικρό μου αδερφό. Αλλά θέλω να έρθουν στη δικαιοσύνη».