ΚΟΣΜΟΣ

Kιάρα Φεράνι: Η διάσημη influencer διαφήμισε παγκοσμίως την Ύδρα - Το απρόοπτο των διακοπών της

Kιάρα Φεράνι: Η διάσημη influencer διαφήμισε παγκοσμίως την Ύδρα - Το απρόοπτο των διακοπών της

Μια απρόοπτη περιπέτεια έζησε η διάσημη influencer Κιάρα Φεράνι στη χώρα μας. Το σκάφος που είχε νοικιάσει με τους οικείους της χάλασε στα ανοιχτά της Ύδρας, όμως η Ιταλίδα καλλονή συνέχισε απτόητη τις αναρτήσεις από το όμορφο νησί του Αργωσαρωνικού 

Η διάσημη fashion blogger Κιάρα Φεράνι ταξίδεψε από το Μιλάνο στην Αθήνα και στη συνέχεια στην κοσμοπολίτικη Ύδρα και όπως συνηθίζει, φρόντισε να ενημερώσει τα εκατομμύρια των θαυμαστών της στο Instagram για την καλοκαιρινή της απόδραση στη χώρα μας.

Φρόντισε να ενημερώσει τους πιστούς της followers από τη στιγμή που έφθασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενώ στις φωτογραφίες που ανέβασε στη συνέχεια γράφει λιτά και περιεκτικά "καλωσήρθαμε στην Ύδρα".

Η πρώτη ημέρα των διακοπών της ωστόσο επισκιάστηκε απο ένα απρόοπτο, καθώς το σκάφος που είχε νοικιάσει με την παρέα της παρουσίασε βλάβη και χρειάστηκε να μείνουν για 4 ώρες στη θάλασσα. Η Ιταλίδα καλλονή δεν πτοήθηκε καθώς συνέχισε να ανεβάζει στιγμιότυπα με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν η Κιάρα Φεράνι είχε έρθει στην Ελλάδα για μίνι διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους, στην παρέα της ωστόσο βρέθηκε και η Βερόνικα Φεράρο, επίσης γνωστή influencer και φίλη της.