ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το ιστορικό ακίνητο που είχε βάλει στο... Airbnb

H βασίλισσα Ελισάβετ
H βασίλισσα Ελισάβετ
ΑΡ

Θέλετε να νιώσετε σαν...βασιλιάδες; Πλέον μπορείτε να μείνετε σε ένα ακίνητο που μέχρι πρόσφατα άνηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ και πλέον θα περάσει στον νέο Βασιλιά Κάρολο

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι να ζει κανείς σαν...βασιλιάς, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το διαπιστώσετε. Ένα σπίτι που βρίσκεται στο κτήμα Sandringham της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Νόρφολκ καταχωρήθηκε πριν μερικές εβδομάδες...στο Airbnb.

Το σπίτι με τα τέσσερα υπνοδωμάτια και τα δύο μπάνια, που καταγράφεται από το Norfolk Hideaways, είναι το πλησιέστερο ακίνητο στο κτήμα στο Sandringham House, όπου η βασιλική οικογένεια περνάει παραδοσιακά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Γνωστό ως Garden House, ήταν επίσης το μέρος όπου έμενε ο αρχικηπουρός της βασίλισσας.

Το εντυπωσιακό κτίσμα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, έχουν επίσης μία κατοικία στο κτήμα. Η βασίλισσα Ελισάβετ τους χάρισε το Anmer Hall με 10 υπνοδωμάτια μετά τον γάμο τους το 2011, σύμφωνα με το People.

Η βασιλική οικογένεια κατέχει το κτήμα από το 1862, όταν αγοράστηκε ως δώρο στον πρίγκιπα Αλβέρτο για τα 21α γενέθλιά του, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του κτήματος.

Το σπίτι από τούβλα, που περιγράφεται στο Airbnb ως ένα «γοητευτικό καταφύγιο στην υπέροχη υπαιθρο με πανέμορφους κήπους» μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ άτομα, καθώς και τρία σκυλιά.

Όλα τα έπιπλα και οι εικόνες του σπιτιού στεγάζονταν κάποτε σε μια βασιλική κατοικία, λέει η καταχώρηση και το διώροφο σπίτι έχει άφθονο χώρο για να χαλαρώσει ο επισκέπτης. Ένας απλός κήπος δίπλα στο σπίτι διαθέτει πλακόστρωτο αίθριο και μπάρμπεκιου με κάρβουνο.

Οι επισκέπτες θα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο επισκεπτών του κτήματος, την καφετέρια,το μουσείο και το καταπράσινο πάρκο έκτασης 500 στρεμμάτων, σύμφωνα με την Airbnb. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο βρίσκονται οι παραλίες του Βόρειου Νόρφολκ καθώς και τα χωριά της αγγλικής υπαίθρου.

Αλλά για να κάνετε κράτηση για διαμονή, οι επισκέπτες θα πρέπει να ενεργήσουν γρήγορα – οι ημερομηνίες έχουν ήδη συμπληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2024. Και η διαμονή εκεί θα κοστίζει πάνω από 400 δολάρια τη βραδιά.