ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Ποιος είναι ο σωματοφύλακας με το κιλτ που έκανε το ίντερνετ να «παραληρεί»

Ο ευπαρουσίαστος ταγματάρχης με την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ
Ο ευπαρουσίαστος ταγματάρχης με την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ

Η βρετανική βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, το ίδιο όμως ισχύει και για τους στενούς συνεργάτες, τους βοηθούς και τους ανθρώπους που εργάζονται για το Μπάκιγχαμ. Τις εντυπώσεις έχει κλέψει το τελευταίο διάστημα ένας ευπαρουσίαστος αξιωματικός του ιππικού

Ο Ταγματάρχης Τζόνι, Τζόναθαν Τόμσον όπως είναι το όνομά του, είναι υπεύθυνος για την προστασία της βασιλικής οικογένειας εδώ και χρόνια. Πριν από το θάνατό της βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν πάντα στο πλευρό της σε δημόσιες εκδηλώσεις και στο εξής θα κάνει το ίδιο με τον βασιλιά Κάρολο.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνάντησης με τη νέα πρωθυπουργό Λιζ Τρας, ο «Τζόνι» τράβηξε την προσοχή και προκάλεσε εκατοντάδες σχόλια. Αρχικά ήταν τα ρούχα του που προκάλεσαν τα βλέμματα και στη συνέχεια η εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Ο μυώδης όπως είναι αναμενόμενο λόγω της δουλειάς του, αλλά και ευπαρουσίαστος άνδρας έχει κερδίσει πολλές θαυμάστριες τελευταία. Κάποιες μάλιστα έφθασαν στο σημείο να του δώσουν το προσωνύμιο «Major Eye Candy», «ταγματάρχης χάρμα οφθαλμών» σε ελεύθερη μετάφραση.

Ο εντυπωσιακός στρατιωτικός, σαν άλλος...Χαϊλάντερ, έκλεψε καρδιές αποκτώντας πλήθος οπαδών που πλέον παραληρούν για λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναμένουν με αγωνία την επόμενη εμφάνισή του στο πλευρό του νέου βασιλιά.

Σύμφωνα με τη MailOnline.com, ο αξιωματικός του βασιλικού ιππικού είναι παντρεμένος εδώ και 13 χρόνια με ένα επιτυχημένο και εξίσου λαμπερό στέλεχος μάρκετινγκ, την Κάρολαιν. Το ζευγάρι έχει έναν τετράχρονο γιο καθώς και δύο μαύρα λαμπραντόρ που ονομάζονται Odin και Piper , φόρο τιμής στη στρατιωτική του θητεία στη Σκωτία.

Ο ταγματάρχης Τζόναθαν Τόμσον 39 ετών ανήκει στο 5ο Βασιλικό Σύνταγμα του Τάγματος της Σκωτίας και ήταν κάποτε ο ανώτερος σωματοφύλακας της βασίλισσας, πλέον όμως υπηρετεί το διάδοχο.

Γεννήθηκε στο Morpeth του Northumberland και πλέον ζει με την οικογένειά του στο Surrey. Κατετάγη στον στρατό το 2006 και είναι διοικητής διμοιρίας, σύμφωνα με το LinkedIn του. Θεωρείται ότι εργαζόταν ως βοηθός του Κάρολου τα τελευταία δύο χρόνια.

Το προφίλ του αποκαλύπτει επίσης πως φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth όπου αποφοίτησε το 2004 με πτυχίο στα Οικονομικά και την Πολιτική με διεθνείς σπουδές και στα χόμπι του περιλαμβάνονται το ράγκμπι και η ορειβασία.