ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο διάδοχος Ουίλιαμ έκαναν εμφάνιση έκπληξη στην «ουρά της Ελισάβετ»

O βασιλιάς Κάρολος έγινε δεκτός με επευφημίες
O βασιλιάς Κάρολος έγινε δεκτός με επευφημίες

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χαιρέτησαν από κοντά πολίτες που έμειναν ώρες στην ουρά για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ

Εκατοντάδες άνθρωποι στην ουρά στο Lambeth, στο νότιο Λονδίνο, άρχισαν να ζητωκραυγάζουν και να χειροκροτάνε καθώς εμφανίστηκαν ο βασιλιάς Κάρολος και ο νέος διάδοχος του θρόνου, Ουίλιαμ.

Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος Γ' κατέβηκε από το αυτοκίνητο κατά μήκος του Albert Embankment, τον υποδέχτηκαν αμέσως με επευφημίες. Ένα ζευγάρι είπε ότι τον συνάντησε χθες στην Ουαλία. ενώ ένας άλλος είπε ότι είχε μείνει στην ουρά όλη τη νύχτα έχοντας ξεκινήσει στις 23:45 χθες το βράδυ, σύμφωνα με το ΒBC.

«Ελπίζω να μην έχεις ξεπαγιάσει», ακούστηκε να λέει ο Βασιλιάς σε μια γυναίκα. Στη συνέχεια στάθηκε να κουβεντιάσει για λίγο με μια γυναίκα που κρατούσε έναν αρκούδο Paddington και όπως είπε είχε έρθει από το Περού. Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε επίσης την έκπληξη και πέρασε χρόνο ανταλλάσσοντας χειραψίες με τους ανθρώπους στο πλήθος.

Καθώς ο Βασιλιάς άνοιγε δρόμο κατά μήκος της ουράς, οι άνθρωποι καλούνταν συνεχώς από έναν φύλακα να βάλουν τα τηλέφωνά τους κάτω, να δώσουν τα χέρια και να απολαύσουν τη στιγμή.

Οι αρχές είχαν προειδοποιήσει το πλήθος για χρόνους αναμονής τουλάχιστον 24 ωρών προβλήματα κινητικότητας άνοιξε ξανά μετά από παύση για αρκετές ώρες. Αργότερα σήμερα (17/9) οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι θα λάβουν μέρος σε αγρυπνία δίπλα στο φέρετρο της βασίλισσας. Χθες βράδυ ένας άνδρας πλησίασε το φέρετρο και συνελήφθη βάσει του νόμου περί δημόσιας τάξης