ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσίδα δημοσιογράφος: «Έπρεπε να βομβαρδίσουμε τη Μεγάλη Βρετανία στην κηδεία της Βασίλισσας»

Ρωσίδα δημοσιογράφος: «Έπρεπε να βομβαρδίσουμε τη Μεγάλη Βρετανία στην κηδεία της Βασίλισσας»

Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε η δημοσιογράφος Olga Skabeyeva, η οποία είπε σε τηλεοπτική εκπομπή πως η Ρωσία έπρεπε να βομβαρδίσει την Μεγάλη Βρετανία στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε μια δήλωση που έφερε αντιδράσεις προχώρησε η Ρωσίδα δημοσιογράφος Olga Skabeyeva, η οποία σε ζωντανή σύνδεση τόνισε πως η Μόσχα έπρεπε να βομβαρδίσει τη Μεγάλη Βρετανία κατά τη διάρκεια της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η δημοσιογράφος της ρωσική τηλεόρασης, μιλούσε την Δευτέρα στην εκπομπή της με τον απόστρατο, Andrey Gurulyov, συζητώντας για τις πολεμικές επιχειρήσεις της χώρας της στην Ουκρανία και όχι μόνο.

«Έπρεπε να το είχαμε κάνει σήμερα. Όλοι είναι εκεί για την κηδεία. Θεέ μου, συγχώρεσέ με. Γιατί να βομβαρδίσουμε την Ουκρανία ή την Γερμανία, όταν υπάρχει η Βρετανία που είναι η πηγή του κακού. Αν η Βρετανία μετατραπεί σε έρημο, θα υπερασπιστούν την έρημο όπως αναφέρει το 5ο άρθρο τους», είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενη στο άρθρο του ΝΑΤΟ που αναφέρει πως η επίθεση σε ένα σύμμαχο, σημαίνει πράξης βίας ενάντια και στα άλλα μέλη.