ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Για πρώτη φορά στο φως η «κρυφή» του κόρη; Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσία

O Kιμ Γιονγκ Ουν με τη σύζυγό του, δεξιά
O Kιμ Γιονγκ Ουν με τη σύζυγό του, δεξιά
ΑΡ

Η κόρη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ενδέχεται να εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε δημόσια εκδήλωση υποστηρίζουν ειδικοί από την Κίνα.

Το κορίτσι που ονομάζεται πιθανότατα Kιμ Γιου Άε βρέθηκε πιθανότατα στη σκηνή κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Εθνική Ημέρα της Βόρειας Κορέας πριν από λίγες ημέρες. Σύμφωνα με έναν αναλυτή ο οποίος παρατήρησε το βίντεο της εκδήλωσης ήταν ένα από τα πολλά παιδιά που ερμήνευσαν ένα τραγούδι για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τη σύζυγό του, Ρι Σολ Γιου

Γράφοντας με το ψευδώνυμο Samhero, ο αναλυτής στο blog InDPRK σημείωσε πώς η σύζυγος του Βορειοκορεάτη ηγέτη, προσεγγίζει το συγκεκριμένο κορίτσι στο τέλος της εκδήλωσης. Τοποθετεί το χέρι της στην πλάτη του και φαίνεται να της μιλάει προσωπικά.

Οταν τα άλλα παιδιά στριμώχνονται γύρω από τον Kιμ Γιονγκ Ουν, πηδώντας από ενθουσιασμό, η μικρή κοπέλα εμφανίζεται πιο ήρεμη, πιάνοντας ακόμη και το χέρι ενός άλλου κοριτσιού για να το κρατήσει πίσω, όταν αρχίζει να τον ακολουθεί πολύ στενά.

Ο αναλυτής παρατήρησε περαιτέρω ενδείξεις κατά τη διάρκεια της ίδιας της παράστασης: η κάμερα εστιάζει πάνω της καθώς αρχίζει το τραγούδι, καθυστερώντας για αρκετά δευτερόλεπτα, πριν επιστρέψει ξανά και ξανά κοντά της. Εν τω μεταξύ, ξεχωρίζει και η εμφάνισή της, είναι το μόνο κορίτσι που φοράει στέκα στα μαλλιά της και η μόνη που φορά λευκές κάλτσες.

Επιπλέον, η οικογένεια Κιμ φαίνονται πολύ αφοσιωμένη στην ερμηνεία της, σε ένα σημείο η κάμερα κόβει απευθείας από την πρώτη οικογένεια που ακτινοβολεί σε ένα κοντινό πλάνο του κοριτσιού. Επίσης η αδερφή του δικτάτορα Κιμ Γιο Γιονγκ, προφανώς συγκινημένη σκουπίζει τα δάκρυά της.

Άλλοι αναλυτές παρατήρησαν ότι το κορίτσι συμμετείχε στην εκδήλωση μόνο μία φορά, όταν ο Κιμ ήταν παρών και δεν πήρε μέρος στην παράσταση της επόμενης ημέρας. Ο Μάικλ Μάντεν, ειδικός στην ελίτ της Βόρειας Κορέας, είπε ότι η κόρη του Κιμ είναι ίδιας ηλικίας με το εν λόγω κορίτσι.

Είπε: «Θα ήταν κοντά στα δέκα το 2022, που είναι περίπου η ηλικία του κοριτσιού που εμφανίζεται στα πλάνα των κρατικών μέσων ενημέρωσης». Πρόσθεσε επίσης ότι η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν είχε κάνει επίσης πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση πριν αναγνωριστεί επίσημα ως μέλος της «πρώτης οικογένειας».

«Η μαντάμ Ρι εμφανίστηκε στη βορειοκορεατική τηλεόραση σε πολλές περιπτώσεις ως τραγουδίστρια, μερικές φορές ως σολίστ, σε συναυλίες. Αυτές οι εμφανίσεις έγιναν πριν από την ταυτοποίησή της τον Ιούλιο του 2012 ως σύζυγος του Κιμ Γιονγκ-ουν». Διευκρίνσε τέλος ότι το να εμφανίσει δημόσια την κόρη του θα μπορούσε να εγκυμονεί κινδύνους για τον Κιμ και για το παιδί του ή να τον κάνει ευάλωτο σε εκβιασμούς.

Σχετικές ειδήσεις:

Κιμ Γιονγκ Ουν: Χτίζει οκτώ βίλες για αντιπερισπασμό - Θέλει να «μπερδέψει» τους δολοφόνους

Ο Πούτιν διαβεβαιώνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν για επέκταση των σχέσεών τους