ΚΟΣΜΟΣ

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Συγκλονίζει η εμφάνιση της ηθοποιού με μπαστούνι

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Συγκλονίζει η εμφάνιση της ηθοποιού με μπαστούνι
Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ έχει πλέον το δικό της αστέρι στο «Walk of Fame».
Photo by Phillip Faraone/Getty Images

Η διάσημη ηθοποιός παραβρέθηκε σε τελετή που έγινε προς τιμήν της στο Hollywood Walk of Fame - Ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωσή της ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας την άνοιξη του 2021

Το δικό της αστέρι στο «Walk of Fame» απέκτησε η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ λίγους μήνες μετά την ανακοίνωσή της ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν και οι συμπρωταγωνιστές της από την τηλεοπτική σειρά «Married…with Children», Katey Sagal και David Faustino. Η Sagal μίλησε με συγκινητικά λόγια για την Άπλγκεϊτ λέγοντάς της «Δεν είσαι μόνη. Είμαστε όλοι εδώ».

Η Άπλγκεϊτ ανέβηκε στο βάθρο στην τελετή του Walk of Fame με τη βοήθεια της Sagal, η οποία έμεινε δίπλα της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσε για την κόρη της και την ευχαρίστησε για την στήριξή της σε όλη αυτή την μάχη με την ασθένειά της.

Η 3η σεζόν του «Dead to Me» κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου στο Netflix και θα είναι η πρώτη δουλειά της ενώ έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Ο κόσμος θα με δει για πρώτη φορά ως άτομο με αναπηρία και είναι πολύ δύσκολο», είπε η ηθοποιός στη συνέντευξή της στο Variety.

«Αυτή θα είναι η πρώτη μου έξοδος από τότε που διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας», έγραψε η Άπλγκεϊτ στο Twitter πριν από λίγο καιρό μιλώντας για την τελετή του Walk of Fame αναρτώντας και τα νέα της μπαστούνια.

«Τα μπαστούνια είναι πλέον μέρος της νέας μου κανονικότητας» είχε γράψει μεταξύ άλλων.