ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: Η ηθοποιός που παντρεύτηκε και χώρισε 2 φορές τον μεγιστάνα

O Έλον Μασκ με την πρώην σύζυγό του, Ταλούλα Ράιλι
O Έλον Μασκ με την πρώην σύζυγό του, Ταλούλα Ράιλι
ΑΡ

Η Βρετανίδα ηθοποιός Ταλούλα Ράιλι παντρεύτηκε δύο φορές τον Έλον Μασκ. Ακόμα και μετά τον χωρισμό τους ισχυρίζεται, oι δυο τους συνέχισαν να έχουν «πολύ βαθιά αγάπη και σύνδεση».

Ηθοποιός, συγγραφέας, επιχειρηματίας και δύο φορές σύζυγος του πλουσιότερου άνδρα στον κόσμου, του Έλον Μασκ, η 37χρονη ηθοποιός Ταλούλα Ράιλι πρωταγωνίστησε σε ταινίες υπερπαραγωγές όπως το Pride & Prejudice και το Inception, δημοσίευσε δύο μυθιστορήματα και τώρα βγαίνει με τον ηθοποιό Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ.

Αν και χώρισε για δεύτερη φορά από τον Μασκ το 2016, πρόσφατα αποκατέστησε εκ νέου τη σχέση της μαζί του. Στο ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο The Elon Musk Show, η η ηθοποιός κατέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο Μασκ είναι «ψυχρός και χωρίς συναισθήματα», επιμένοντας ότι «τίποτα δεν μπορεί να απέχει περισσότερο από την αλήθεια». Ποια είναι λοιπόν η γυναίκα που ο Μασκ συνεχίζει να αγαπά και να θεωρεί καλή φίλη, παρά τα δύο διαζύγια;

Σύμφωνα με το HITC, το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα μπαρ στο Λονδίνο το 2008 και άρχισαν να βγαίνουν σύντομα.Το Insider ανέφερε ότι παντρεύτηκε τον Μασκ το 2010, για να πάρει διαζύγιο δύο χρόνια αργότερα. Ξαναβρέθηκαν σύντομα μετά και παντρεύτηκαν ξανά το 2013. Όμως το 2016, ο γάμος τους κατέρρευσε οριστικά και χώρισαν επίσημα. Σύμφωνα με το Hola!, η Ράιλι είπε για τον δεύτερο γάμο: «Αισθάνθηκα ανόητο να είμαστε μαζί ανύπαντροι μετά τον γάμο». Πρόσθεσε ότι ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, συνέχισαν να έχουν μια «πολύ βαθιά αγάπη και σύνδεση».

Έλον Μασκ, ο ρομαντικός;

Στο ντοκιμαντέρ του BBC, η Ράιλι περιέγραψε πώς ο Μασκ έκανε μια μεγαλειώδη ρομαντική χειρονομία αφού ξέχασε να της πάρει δώρο Χριστουγέννων, ενώ ζούσαν στο Μπόλντερ του Κολοράντο.

Η New York Post περιέγραψε πώς η Ράιλι είπε ότι ο σύζυγός της σηκώθηκε στη μέση της νύχτας προκειμένου να επανορθώσει. Επέστρεψε δύο ώρες αργότερα φορώντας μπλουζάκι, σορτς και χωρίς παπούτσια. Η Ράιλι είπε ότι έσκαβε το χιόνι για να βρει λουλούδια. «Ήθελα απλώς να σου δείξω πόσο πολύ σε αγαπούσα» της είχε πει τότε ο Μασκ.

Παρά τις αναφορές για την αυστηρή εργασιακή ηθική και τις προσδοκίες του αφεντικού της Tesla από τους υπαλλήλους του και τις τεράστιες επικρίσεις που δέχεται για τους χειρισμούς του στο Twitter, η Ράιλι είπε ότι «αισθάνθηκε με απίστευτη αγνότητα τα συναισθήματα που ένιωθε εκείνη τη στιγμή».

Ο «ρόλος της νοικοκυράς»

Σε συνέντευξή της στην Independent, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε από την καριέρα της για να μπορέσει να βοηθήσει στη φροντίδα των παιδιών τους. Εκείνη την εποχή, είπε, παρόλο που επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στην οικογένεια έναντι της καριέρας της, δεν είχε «παραδοσιακό ρόλο νοικοκυράς». Είπε ότι τα παιδιά του συμμετείχαν «πολύ» στα σχέδιά του, κάνοντας λόγο για μία «προσπάθεια για όλη την οικογένεια».

Η Ράιλι ξεκίνησε την υποκριτική όταν ήταν 18 ετών, πρωταγωνιστώντας στην τηλεοπτική σειρά «Πουαρό». Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες και την αμερικανική σειρά επιστημονικής φαντασίας Westworld που την καθιέρωσε. Έλαβε επίσης πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στο The Last Witness στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και ήταν υποψήφια για το Screen Actors Guild Award για τον ρόλο της στο Westworld.

Η Ταλούλα με το νέο της αγαπημένοΑΡ

Δημοσίευσε το πρώτο της βιβλίο Acts of Love το 2016. Ακολούθησε ένα άλλο μυθιστόρημα το 2018, με τίτλο The Quickening, και τον Independent να περιγράφει το στυλ γραφής της «τολμηρό». Το Insider ανέφερε επίσης ότι υπήρχαν εικασίες ότι οι χαρακτήρες του βιβλίου της βασίστηκαν στη σχέση της με τον Μασκ. Όμως, σύμφωνα με το Insider, ο δισεκατομμυριούχος είπε ότι όλοι οι χαρακτήρες είναι «πλασματικοί».

Η Ράιλι βγαίνει αυτή την εποχή με τον ηθοποιό Τόμας Μπρόντι-Σάνγκστερ, το αγόρι που είχε παίξει στην ταινία Love Actually, ο οποίος ειναι σήμερα 32 ετών.