ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Όταν αγόρασε κρυφά παιδικό γάλα για οικογένεια

H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
ΑΡ

Η Μέγκαν Μαρκλ αγόρασε φόρμουλα για μωρά για μία οικογένεια που είχε ανάγκη, εν μέσω εθνικής έλλειψης, οπως αποκάλυψε φίλος της

Ο Τάιλερ Πέρι αποκάλυψε ότι η στενή του φίλη Μέγκαν Μαρκλ αγόρασε φόρμουλα για μωρά για μια οικογένεια που είχε ανάγκη εν μέσω της εθνικής έλλειψης γάλακτος στις ΗΠΑ. Ο 53χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πώς η δούκισσα προσπάθησε να βοηθήσει κατά τη διάρκεια της κρίσης, μιλώντας στο ετήσιο Baby2Baby Gala, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για τα παιδιά που ζουν στη φτώχεια. Σύμφωνα με το Vanity Fair, ο Πέρι είπε στους 800 καλεσμένους ότι ένας από τους υπαλλήλους του είχε απευθυνθεί σε αυτόν για βοήθεια, καθώς το παιδί του χρειαζόταν φόρμουλα.

Καθώς ο υπάλληλος αναγνώρισε ότι δεν μπορούσε να βρει φόρμουλα για μωρά σε κανένα από τα καταστήματα σε όλη τη χώρα, ο Πέρι είπε ότι άρχισε να τα ψάχνει προσωπικά. Ο ηθοποιός σημείωσε ότι τελικά δεν είχε τύχη και έτσι επικοινώνησε με τη Μέγκαν και τον πρίγκιπα Χάρι, που βρίσκονταν εκείνη την εποχή στο Λονδίνο.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τη γλυκιά χειρονομία της δούκισσας του Σάσεξ, εξηγώντας ότι αποφάσισε να ψωνίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο βρεφικό γάλα για την οικογένεια του υπαλλήλου του που εδρεύει στις ΗΠΑ. Η κρίση του βρεφικού γάλακτος είχε προβληματίσει και την Μέγκαν, μητέρα και η ίδια δύο παιδιών, του 3χρονου Άρτσι και της Λίλιμπετ που γεννήθηκε το 2021.

Ο σταρ του Madea Homecoming και η βασιλική οικογένεια διατηρούν στενή φιλία. Τον Μάρτιο του 2020, ο Πέρι πρόσφερε το σπίτι του στην Καλιφόρνια στο δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ αφού εγκατέλειψαν τους ρόλους τους στη βασιλική οικογένεια και έφτασαν στις ΗΠΑ από τον Καναδά.

Τον Μάρτιο του 2021, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους με την Όπρα Γουίνφρεϊ, η Μέγκαν εξέφρασε ευγνωμοσύνη για το φίλο της. «Δεν είχαμε σχέδιο και χρειαζόμασταν ένα σπίτι και μας πρόσφερε ασφάλεια, οπότε μας έδωσε ανάσα για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι θα κάνουμε», είχεπει η Μέγκαν στην Όπρα, μιλώντας για τους πρώτους δύσκολους μήνες στην Καλιφόρνια.