ΚΟΣΜΟΣ

Mπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα - «Χειροκροτήστε με... »

H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
Α.Ρ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα και λέει στους επικριτές της να «συνεχίσουν να χειροκροτούν»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί για μία ακόμη φορά γυμνές φωτογραφίες της, αυτή τη φορά, ενώ είναι ξαπλωμένη σε μια μπανιέρα. Χρησιμοποιούσε μάλιστα στο emoji ενός ροζ λουλουδιού...για να καλύψει τα επίμαχα σημεία της, σε μία φωτογράφιση που όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral παγκοσμίως.

«Ποτέ επαγγελματικές φωτογραφίες…!!! Συνεχίστε να χτυπάτε παλαμάκια» γράφει μεταξύ άλλων σε μία μια λεζάντα όπου μόνο η ίδια καταλαβαίνει τι εννοεί, τονίζοντας οτι δεν ασχολείται καθόλου με τα αρνητικά σχόλια.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους περισσότερους να σημειώνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί. Άλλοι πάλι την κάλεσαν να σταματήσει να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες. Η ίδια πάντως δεν καταλαβαίνει από αντιδράσεις και λέει «χειροκροτήστε με...»

Η 40χρονη Σπίαρς, έχει κάνει συνήθεια να μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες μέσω των εφαρμογών της στα social media τους τελευταίους μήνες, αφού «απελευθερώθηκε» από τη 13χρονη ασφυκτική κηδεμονία του πατέρα της τον περασμένο Νοέμβριο.

Ενώ πολλοί επαίνεσαν την τραγουδίστρια του «Toxic» για τις απαγορευμένες σκηνές και τα αποκαλυπτικά ενσταντανέ, ο πρώην τηε Κέβιν Φέντερλάιν ισχυρίστηκε ότι οι δύο γιοι που απέκτησε με τη Σπίαρς -ο 17χρονος Σον Πρέστον και ο 16χρονος Τζέιντεν Τζέμις την παρακαλούν να σταματήσει.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί», είπε ο 44χρονος Φέντερλαιν, στην Daily Mail νωρίτερα φέτος. «Αλλά αυτό δεν μειώνει το τι τους προκαλεί. Είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο».

Εν τω μεταξύ, ο σημερινός σύζυγος της τραγουδίστριας, Σαμ Ασγκάρι έχει υπερασπιστεί τις δημοσιεύσεις της τραγουδίστριας σε πολλές περιπτώσεις. «Ακόμα και αν είναι αλήθεια ότι τα παιδιά της ντρέπονται για τις επιλογές της μητέρας τους και την εικόνα του σώματός της, δεν θα ήταν οι πρώτοι έφηβοι που ντρέπονταν για τους γονείς τους», έγραψε ο γκουρού γυμναστικής, 28, σε story που ανέβασε στο Instagram.

«Τελικά, αν δεν το κάνουν ήδη, θα συνειδητοποιήσουν ότι οι επιλογές της μητέρας τους είναι αβλαβείς και αποτελούν έκφραση μιας νέας ελευθερίας. Δεν υπάρχει τίποτα που να ντρέπονται, αλλά πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να είναι περήφανοι»

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube