ΚΟΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2022: Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι ποδοσφαιριστές

Μουντιάλ 2022: Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι ποδοσφαιριστές
Ο Ολιβιέ Ζιρού.
AP

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ, εκτός από το αγωνιστικό θέαμα που προσφέρει διαθέτει και όμορφους ποδοσφαιριστές - Ποιοι αθλητές έχουν βάλει… γκολ στην καρδιά των θαυμαστριών τους; 

Το μουντιάλ 2022 βρίσκεται στην τελική του φάση και κάποιοι από τους παίκτες φαίνεται ότι έχουν βάλει… γκολ στην καρδιά των θαυμαστριών τους. Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται στο Κατάρ, εκτός από το αγωνιστικό θέαμα που προσφέρει στους λάτρεις του «βασιλιά των σπορ», έχει και μία άλλη ομορφιά, αυτή των ποδοσφαιριστών!

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τους επτά πιο όμορφους άνδρες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο όπως παρουσίασε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και η εκπομπή «Γειά σου».

  1. Μιλάντ Μοχαμαντί Κεσμαρζί

    Ο Ιρανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Μιλάντ Μοχαμαντί Κεσμαρζί που γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1993 και αγωνίζεται στην Εθνική του Ιράν αλλά παίζει και ως αριστερός πλάγιος αμυντικός ή αριστερός πλάγιος μέσος για την ΑΕΚ.

  2. Φίρχιλ φαν Ντάικ
    Ακολουθεί ο Ολλανδός Φίρχιλ φαν Ντάικ που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην Λίβερπουλ. Επιπλέον, είναι αρχηγός της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Ολλανδίας.

  3. Ολιβιέ Ζιρού
    Ο Γάλλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Ολιβιέ Ζιρού είναι αναμφισβήτητα από τους πιο όμορφους συμμετέχοντες του Μουντιάλ 2022 και αγωνίζεται ως επιθετικός στη Μίλαν και στην Εθνική Γαλλίας. Ο 36χρονος Ολιβιέ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Γκρενόμπλ Φουτ 38 το 2005. Μετά από δύο σεζόν ως αναπληρωματικός, παραχωρείται με την μορφή δανεισμού στην ΦΚ Ιστρ, ομάδα της Νασιονάλ.

  4. Άλισον Ράμσες Μπέκερ
    Τη σκυτάλη παίρνει ο Άλισον Ράμσες Μπέκερ, επίσης γνωστός ως Άλισον Μπέκερ ή απλά Άλισον. Πρόκειται για τον 30χρονο επαγγελματία Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που παίζει ως τερματοφύλακας για τη Λίβερπουλ της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ και την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

  5. Κάσπερ Σμάιχελ
    Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Δανός Κάσπερ Σμάιχελ που αγωνίζεται στη Νις και στην Εθνική Δανίας στη θέση του τερματοφύλακα. Είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πέτερ Σμάιχελ.

  6. Γιουνούς Μουσά
    Ο 20χρονος Γιουνούς Μουσά, ο Αμερικανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως μέσος για τη Βαλένθια της La Liga και την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών ανήκει στους ωραίους άνδρες του μουντιάλ.

  7. Κριστιάνο Ρονάλντο
    Φυσικά από την λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ντος Σάντος Αβέιρο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο όμορφους παίκτες αλλά και ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος.

Σχετικές ειδήσεις

Live, Μουντιάλ 2022: Οι αγώνες της Κυριακής (4/12)

Μουντιάλ 2022: Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο με μαγιό σε παραλία

Η παράδοση της Γαλλίας με την Πολωνία και το αήττητο της Αγγλίας