ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Πορνοστάρ τού έκοψε το κεφάλι και έκανε σεξ μαζί του!

Σοκ: Πορνοστάρ τού έκοψε το κεφάλι και έκανε σεξ μαζί του!

Τουλάχιστον ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι ένας ηθοποιός πορνό κινηματογράφησε τον απαγχονισμό του θύματος του, κακοποίησε σεξουαλικά το σώμα του και στην συνέχεια δημοσίευσε το αρρωστημένο βίντεο στο διαδίκτυο!

Ο 29χρονος Luka Rocco Magnotta αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του ανθρωποκυνηγητού που έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για το θάνατο ενός άνδρα οποίος βρέθηκε κομματιασμένος σε βαλίτσα στο Μόντρεαλ.

ROCO2

Το αρρωστημένο βίντεο που ονομάζεται «Ένας σχιζοφρενής και ένας παγοκόφτης»και φορτώθηκε την περασμένη εβδομάδα, δείχνει ένα γυμνό άνδρα δεμένο σε ένα κρεβάτι να δέχεται επίθεση με παγοκόφτη και μαχαίρι κουζίνας.

Η ιστοσελίδα Best Gore αναφέρει ότι το φιλμ, το οποίο είναι ασαφές το πού και πότε γυρίστηκε, δείχνει το θύμα να έχει μαχαιρωθεί με μανία στο λαιμό του.

Ωστόσο, το πιο αρρωστημένο είναι ότι αφού αποκεφαλίστηκε, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση…

Συγκεκριμένα, ο σχιζοφρενής δολοφόνος στο βίντεο, του οποίου το πρόσωπο δεν αποκαλύπτεται ποτέ, πηγαίνει έπειτα για να παίξει με τα μέρη του σώματος του νεκρού με «σεξουαλικό τρόπο».

ROCO3

Οι αστυνομικές αρχές εικάζουν ότι ο ίδιος άνθρωπος κρύβεται πίσω από ένα αποκρουστικό βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, όπου γατάκια βασανίζονται και σκοτώνονται.

Το απίστευτο σκληρό βίντεο που γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια, δείχνει έναν άνδρα που τοποθετεί δύο γατάκια μέσα σε μια αεροστεγές σακούλα και με μια ηλεκτρική σκούπα αρχίζει να τους ρουφάει τον αέρα…