ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Θάνατος 38χρονης όταν πιάστηκαν στα ρούχα της πυροτεχνήματα

Βραζιλία: Θάνατος 38χρονης όταν πιάστηκαν στα ρούχα της πυροτεχνήματα
H 38χρονη.
dailymail.co.uk

Τραγικός θάνατος 38χρονης στην Βραζιλία όταν εξερράγησαν πυροτεχνήματα που πιάστηκαν στα ρούχα της.

Mια 38χρονη μητέρα δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο στη Βραζιλία όταν ένα πυροτέχνημα πιάστηκε στα ρούχα της κατά τη διάρκεια των εορτασμών την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η 38χρονη Elisangela Tinem βρήκε τραγικό θάνατο όταν ένα πυροτέχνημα εξερράγη σε παραλία της Praia Grande στο Σάο Πάολο όπου βρισκόταν με τα παιδιά της, στους πανηγυρισμούς για τη νέα χρονιά.

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πλήθος κόσμου να στέκεται στην παραλία και να παρακολουθεί τα πυροτεχνήματα στον ουρανό. Αλλά, ξαφνικά, η κάμερα γυρίζει και δείχνει μια λάμψη φωτός κοντά στο έδαφος, ακολουθούμενη από έναν δυνατό κρότο. Κόσμος φαίνεται να απομακρύνεται από το σημείο, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου που τραβά το βίντεο. Όταν η κάμερα γυρίζει, μία γυναίκα φαίνεται να βρίσκεται στο έδαφος.

Τα δύο παιδιά της 38χρονης γυναίκας λέγεται πως ήταν μάρτυρες του θανάτου της. Η μάρτυρας Luiza Ferreira δήλωσε σε τοπική εφημερίδα πως στην παραλία έπεφταν διάφορα πυροτεχνήματα, σημειώνοντας για το ατύχημα: «Είδα μια τεράστια λάμψη μόλις άλλαξε η χρόνια και αγκάλιασα τη μητέρα μου. Μετά όλοι άρχισαν ξαφνικά να ουρλιάζουν. Είδα μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος αιμόφυρτη όταν πήγα να κοιτάξω, και το αγόρι που ήταν μαζί της ήταν επίσης στο έδαφος».

Μια 41χρονη ξαδέρφη του θύματος είπε στην αστυνομία πως το πυροτέχνημα εξερράγη όταν πιάστηκε στα ρούχα της. Όπως αναφέρει η Daily Mail, έχει επιβεβαιωθεί πως το πυροτέχνημα δεν ανήκε στην οικογένεια της 38χρονης και οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για ανθρωποκτονία εάν εντοπιστεί το άτομο στο οποίο ανήκε το πυροτέχνημα.

Σχετικές ειδήσεις

Πελέ: Η Βραζιλία αποχαιρετά τον «βασιλιά» της – Live το λαϊκό προσκύνημα

Βραζιλία: Ορκίστηκε πρόεδρος ο Λούλα εν μέσω αποθέωσης

Βραζιλία: Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Λούλα ντα Σίλβα