ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Σε συζητήσεις για συνέντευξη στο BBC - Θέλει να απαντήσει στον Χάρι

Βασιλιάς Κάρολος: Σε συζητήσεις για συνέντευξη στο BBC - Θέλει να απαντήσει στον Χάρι
Ο Κάρολος και η Καμίλα μιλούν με τη δημοσιογράφο του Radio4, Κάθι Κλάγκστον, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο BBC στις 11 Φεβρουαρίου του 2014 στο Λονδίνο.
(Photo by Luke MacGregor - WPA Pool/Getty Images)

Στην αντεπίθεση ετοιμάζεται να περάσει ο βασιλιάς Κάρολος μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι - Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το BBC προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη

Μια έκπληξη ετοιμάζει - αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου - ο βασιλιάς Κάρολος λίγο πριν την στέψη του.

Σύμφωνα με αυτά ο μονάρχης βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συνέντευξη στην οποία δεν θα μπορέσει να μην αναφερθεί στον πρίγκιπα Χάρι και όσα έχουν μεσολαβήσει.

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» για το Netflix και την εκρηκτική αυτοβιογραφία «Spare» του πρίγκιπα Χάρι, ίσως ο βασιλιάς Κάρολος να ένιωσε πως ήρθε η στιγμή να σπάσει τη σιωπή του.

Σε περίπτωση που το παλάτι συμφωνήσει στη συνέντευξη, ο Κάρολος θα μπορούσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για τα όσα έχουν συμβεί πριν και μετά το πολύκροτο Megxit.

Το BBC σκέφτεται να αξιοποιήσει τον βετεράνο παρουσιαστή Jonathan Dimbleby, μακροχρόνιο φίλο του βασιλιά για μια επικείμενη συνέντευξη.

Οι βοηθοί, ωστόσο, του παλατιού ανησυχούν για τις ερωτήσεις, με τον βασιλιά Κάρολο να εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει.

Συνέντευξη από τον βασιλιά Κάρολο έχει ζητήσει και το ITV. Θεωρείται, όμως, ότι έχει μικρότερες πιθανότητες μετά τη συνομιλία του πρίγκιπα Χάρι με τον Tom Bradby, νωρίτερα μέσα στον μήνα.