ΚΟΣΜΟΣ

Μπιλ Γκέιτς: Η νέα αγαπημένη του δισεκατομμυριούχου - Ποια είναι η Πόλα Χαρντ

O Mπιλ Γκέιτς
O Mπιλ Γκέιτς
Α.Ρ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιό του με την Μελίντα, ο Μπιλ Γκέιτς έχει στο πλευρό του νέα σύντροφο

Ο Μπιλ Γκέιτς άφησε πίσω του τον πόνο του διαζυγίου και τις φήμες που το συνόδευσαν και βρήκε την αγάπη και την ηρεμία στο πλευρό μίας νέας γυναίκας. Ο συνιδρυτής της Microsoft βγαίνει με την Πόλα Χαρντ, χήρα του Mαρκ Χάρντ που είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λογισμικού Oracle και πρόεδρος του κολοσσού Hewlett-Packard και έφυγε από τη ζωή το 2019.

«Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Μπιλ Γκέιτς και η Πόλα Χαρντ βγαίνουν ραντεβού, αλλά δεν έχει γνωρίσει ακόμα τα παιδιά του», είπε μια πηγή στο PEOPLE. Ο 67χρονος Γκέιτς και η Χερντ, 60 ετών, φωτογραφήθηκαν μαζί στο Αυστραλιανό Όpen τον περασμένο μήνα, καθισμένοι δίπλα-δίπλα καθώς παρακολουθούσαν τον τελικό των Ανδρών.

Η είδηση για τη σχέση τους γίνεται γνωστή σχεδόν δύο χρόνια αφότου ο Γκέιτς και η πρώην σύζυγός του Μελίντα Φρεντς Γκέιτς ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2021.

Το ζεύγος Γκέιτς έχει τρία παιδιά, τις κόρες Τζένιφερ 26 ετών, και Φοίβη, 20 ετών και τον γιο Ρόρι, 23 ετών. Η Τζένιφερ περιμένει αυτήν τη στιγμή το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Nαγιέλ Νασαρ και «αναμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα», προσθέτει η πηγή.

Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Μπιλ Γκέιτς;

Η Χερντ ήταν παντρεμένη με τον εκλιπόντα σύζυγό της για σχεδόν 30 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του τον Οκτώβριο του 2019. Έχουν δύο παιδιά, τις κόρες Κάθριν και Κέλι. Ήταν 62 ετών. Η είδηση για το νέο ειδύλλιο βγαίνει στο φως λίγες μέρες αφότου ο Γκέιτς ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εάν ήλπιζε να ξαναβρεί την αγάπη.

«Σίγουρα, δεν είμαι ρομπότ», είπε ο δισεκατομμυριούχος κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BBC. Από το διαζύγιό τους, ο Γκέιτς και η πρώην σύζυγός του παρέμειναν αφοσιωμένοι στη δουλειά τους στο The Gates Foundation, το οποίο ίδρυσαν το 2000. «Νομίζω ότι έχουμε μια παραγωγική εργασιακή σχέση και νομίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί», είπε η Μελίντα Φρεντς κατά τη διάρκεια συνέντευξής της πέρυσι, περιγράφοντας τη σχέση τους ως «φιλική». «Σίγουρα, του εύχομαι να είναι καλά», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τον χωρισμό τους τον Οκτώβριο, τον χαρακτήρισε «απίστευτα επώδυνο, με αμέτρητους τρόπους». «Είχα κάποιους λόγους που δεν μπορούσα να μείνω άλλο σε αυτόν τον γάμο», είπε στο περιοδικό Fortune. «Αλλά το περίεργο με τον κορονοϊό είναι ότι μου έδωσε την ιδιωτικότητα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω». «Το κύριο μέλημά μου, φυσικά, ήταν να προσπαθώ να προστατεύσω τα παιδιά μου », πρόσθεσε. «Και φτάσαμε στην άλλη πλευρά».

Στην ετήσια ανάρτησή του στο τέλος της χρονιάς στο blog του τον Δεκέμβριο, ο Γκέιτς - ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «πάντα θα λυπάται για τον πόνο που προκάλεσα στη Μελίντα και την οικογένειά μας» - σκέφτηκε ότι έφθασε σε «μερικά χαμηλά σημεία στην προσωπική του ζωή τα τελευταία χρόνια» ανάμεσά τους «το τέλος του γάμου μου».