ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Η ρεπόρτερ με το σέξι φόρεμα που τράβηξε την προσοχή του μονάρχη

Βασιλιάς Κάρολος: Η ρεπόρτερ με το σέξι φόρεμα που τράβηξε την προσοχή του μονάρχη
Η φωτογραφία που δείχνει τον βασιλιά Κάρολο να κοιτάει την όμορφη δημοσιογράφο.
Daily Mail

Η στιγμή που o Βασιλιάς Κάρολος είδε την δημοσιογράφο της Daily Mail η οποία φορούσε ένα φόρεμα που τις τελευταίες ημέρες αποτελεί τρεντ στο Λονδίνο

Χθες, η δημοσιογράφος της Daily Mail, Αλίσια Γουότς βγήκε στους δρόμους του Δυτικού Λονδίνου για να φωτογραφηθεί με το «Nothing But Style» φόρεμα των 19 λιρών, το οποίο τις τελευταίες κάνει θραύση στη Μεγάλη Βρετανία και έχει γίνει viral στο Instagram.

Αποφασισμένη να δει τις αντιδράσεις του κόσμου στον δρόμο – αφού το φόρεμα δίνει την αίσθηση ότι είναι διάφανο ξεκίνησε από τα κεντρικά γραφεία της MailOnline και περπάτησε κατά μήκος της High Street Kensington.

Κατά την διάρκεια της βόλτας της η όμορφη δημοσιογράφος σταματήσει για να φωτογραφηθεί σε μια διάβαση δίπλα στους κήπους του Kensington.

Τη στιγμή λοιπόν που η Αλίσια πόζαρε ανέμελη δίπλα στα φανάρια, έτυχε να περνάει με το αυτοκίνητό του ο βασιλιάς Κάρολος καθώς πήγαινε στο Leighton House.

Από το πίσω κάθισμα, ο 17χρονος μονάρχης, δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή βλέποντας την κοπέλα με το φαινομενικά διάφανο φόρεμα. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, ο Κάρολος φαίνεται να κοιτάει την δημοσιογράφο.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, ο μονάρχης δεν ήταν ο μόνος που εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της δημοσιογράφου αφού πολλοί περαστικοί είχαν την ίδια αντίδραση.