ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Δεν θα πληρωθεί για το σόου στο Super Bowl - Αυτός είναι ο λόγος

Ριάνα: Δεν θα πληρωθεί για το σόου στο Super Bowl - Αυτός είναι ο λόγος
Η Ριάνα.
(Photo by Cooper Neill/Getty Images)

Η Ριάνα έδωσε ένα εντυπωσιακό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl της Κυριακής, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε... χαμός όταν η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε έναν... απροσδόκητο ειδικό καλεσμένο.

Σε συνέντευξή της την περασμένη εβδομάδα, η Ριάνα ρωτήθηκε αν θα υπήρχαν εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο State Farm Stadium του Γκλέντεϊλ της Αριζόνα, όπου διεξαγόταν το 57ο Super Bowl, ο μεγάλος τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL), ανάμεσα στους Κάνσας Σίτι Τσιφς και τους Φιλαδέλφεια Ιγκλς. «Σκέφτομαι να φέρω κάποιον», απάντησε. «Δεν είμαι σίγουρη, θα δούμε».

Φυσικά, οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι μιλούσε για έναν από τους πολλούς καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της. Ένα guest spot από τον Jay-Z, τον Drake ή τον Eminem φαινόταν και πιθανό και πιο... νορμάλ με την παράδοση του half-time show, με ντουέτα-έκπληξη.

Αλλά η Rihanna δεν αναφερόταν σε κανέναν από αυτούς. Αν και κανείς δεν το κατάλαβε εκείνη τη στιγμή, στην πραγματικότητα υπονοούσε ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Δεν θα πληρωθεί

Και αν κάποιος πιστεύει ότι μετά από αυτήν την εμφάνισή της η Ριάνα θα πληρωθεί αδρά μάλλον κάνει λάθος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail είναι σύνηθες για τους σταρ του τραγουδιού να εμφανίζονται δωρεάν λόγω της σημαντικότητας του γεγονότος αφού ουσιαστικά παίζουν μπροστά στο μεγαλύτερο κοινό της καριέρας τους, κάτι που θα επηρεάσει τις πωλήσεις τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το 2017, μετά την εμφάνισή της η Lady Gaga είδε το άλμπουμ της και τις πωλήσεις των σινγκλ της να αυξάνονται κατά 1.000%.

Επίσης, η JLo απέκτησε 2,3 εκατομμύρια νέους ακόλουθους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της μετά τη συναυλία που έδωσε με την Shakira το 2020.

Το 2022, οι εμφάνιση των θρύλων της ραπ όπως ο Dr. Dre, ο Snoop Dogg, η Mary J. Blige, ο Kendrick Lamar, ο Eminem και ο 50 Cent είχε επίσης τα ίδια αποτελέσματα.
Μετά το σόου, ο Dr. Dre είδε τις πωλήσεις του άλμπουμ του να αυξάνονται κατά 183%.

Σχετικές ειδήσεις