ΚΟΣΜΟΣ

Tik Tok: Ο αστικός μύθος για τη γιαγιά που χορεύει στους δρόμους της Σερβίας

Tik Tok: Ο αστικός μύθος για τη γιαγιά που χορεύει στους δρόμους της Σερβίας
tiktok

Ηλικιωμένη γυναίκα χορεύει με την πλάτη στη μέση του δρόμου στη Σερβία και επιτίθεται με μαχαίρι σε όποιον την πλησιάσει - Παραμένει άγνωστο το πρόσωπό της

Viral έχει γίνει τον τελευταίο καιρό στο Tik Tok βίντεο που δείχνει μια ηλικιωμένη γυναίκα να χορεύει στη μέση του δρόμου, τα βράδια στη Σερβία.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο η γυναίκα αυτή χορεύει σε διασταυρώσεις δρόμων και κάνει κινήσεις και βήματα που παραπέμπουν σε παραδοσιακό σερβικό χορό ενώ σε πολλά βίντεο φαίνεται να φοράει παραδοσιακή στολή.

Σύμφωνα με διάφορες μαρτυρίες που κυκλοφορούν όταν κάποιος προσπαθήσει να την πλησιάσει ή να την τραβήξει βίντεο η συγκεκριμένη γυναίκα αγριεύει και επιτίθεται, τρέχοντας καταπάνω του με μαχαίρι.

Το πρόσωπο και η ταυτότητα της γυναίκας παραμένουν άγνωστα αλλά της έχει δοθεί το προσωνύμιο «Μίρα»

Το παράδοξο στο μυστήριο αυτό είναι ότι η αστυνομία αν και προσπάθησε πολλές φορές να την εντοπίσει, ακόμα δεν τα έχει καταφέρει γιατί η γυναίκα πάντα εξαφανίζεται μυστηριωδώς και αυτό είναι που κρατάει το μύθο «ζωντανό».

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ήθελαν να μιμηθούν και να γελάσουν με το περιστατικό και ανέβασαν παρόμοια βιντεάκια στο Tik Tok. Φυσικά αυτό δεν ξέφυγε από τους Έλληνες χρήστες της πλατφόρμας.