ΚΟΣΜΟΣ

Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή αποφυλακίζεται με το κεφάλι ψηλά»

Εύα Καϊλή
Eurokinissi

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετά την είδηση της αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή

«Η Εύα Καϊλή αποφυλακίζεται με το κεφάλι ψηλά και με αξιοπρέπεια», τονίζει ο δικηγόρος της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά τη διαρροή που έκανε ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί, στο Politico, ότι η Εύα Καϊλή θα αφεθεί ελεύθερη με «βραχιολάκι».

Στη δήλωσή του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος πρόσθεσε ότι η Εύα Καϊλή «δεν ομολόγησε εγκλήματα που δεν έχει διαπράξει, θα παλέψει για την αθωότητά της μέχρι τέλους».

Τη Μεγάλη Τρίτη αποφυλακίστηκε ο Μαρκ Ταραμπέλα για την υπόθεση του Qatar Gate. Μάλιστα, ο συνήγορος υπεράσπισής της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εκτίμησε ότι η απόφαση για να βγει υπό ηλεκτρονική επιτήρηση ο Βέλγος ευρωβουλευτής μπορεί να διαδραματίσει ρόλο και όσον αφορά στην απόφαση για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή, η ακρόαση της οποίας για το αίτημα αποφυλάκισης που έχει καταθέσει θα λάβει χώρα τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου.

Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή είχαν τονίσει, μάλιστα, σε δηλώσεις τους ότι «θα ζητήσουν την αποφυλάκισή της χωρίς περιορισμούς». Η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, θα καταθέσει τη Μεγάλη Πέμπτη και η απόφαση για την αποφυλάκισή της, αν ισχύουν όσα διαρρέουν οι δικηγόροι της, θα είναι τυπική διαδικασία.

Σχετικές ειδήσεις