ΚΟΣΜΟΣ

Στέψη Καρόλου: Οι γαλαζοαίματες που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Στέψη Καρόλου: Οι γαλαζοαίματες που έκλεψαν τις εντυπώσεις
ap

Οι γαλαζοαίματες έφτασαν μετά των συζύγων τους στην τελετή στέψης και εντυπωσίασαν τα πλήθη.

Η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ' είναι ένα γεγονός το οποίο αδιαμφισβήτητα προσελκύει πολλές προσωπικότητες υψηλού κύρους από όλο τον κόσμο. Και πράγματι πολλές τέτοιες προσωπικότητες έφτασαν σήμερα στην τελετή, όντως κομψά ντυμένα και επικοινωνιακά άρτιοι.

Η Βασίλισσα Λετίσια Ισπανίας

Η βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίσια προκάλεσε κατά την είσοδό της μεγάλη εντύπωση, όπως και σε κάθε επίσκεψή της άλλωστε.

Η βασίλισσα Λετίσια, συνοδεία του Φιλίππου ΣΤ', γνωστή για το άψογο και κομψό στυλ της, έφτασε στο Αβαείο του Ουέστμινστερ. Φορούσε ένα εντυπωσιακό ροζ κουστούμι με καπέλο. Έγινε δεκτή από πλήθος θεατών και έναν παπαράτσι, που απαθανάτισαν τη λαμπερή της παρουσία.

Η Βασίλισσα Μαξίμη της Ολλανδίας

Η Βασίλισσα Μαξίμη της Ολλανδίας, σύζυγος του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου, ήταν μία ακόμα εξαιρετική παρουσία. Κομψή και αριστοκρατική.

Η Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου

Η Βασίλισσα του Βελγίου, σύζυγος του Βασιλιά Φίλιππου των Βέλγων και μέλος της Βελγικής βασιλικής οικογένειας, με μία κλασική εμφάνιση.

Η Μαρί Σαντάλ και Άννα-Μαρία

Η πριγκίπισσα Σοφία του Λιχτενστάιν

Η Μεγάλη Δούκισσα Μαρία Τερέζα του Λουξεμβούργου

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό

Η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ της Νορβηγίας

Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας

H πριγκίπισσα Κίκο της Ιαπωνίας

H πριγκίπισσα Κίκο της Ιαπωνίας έκανε την είσοδό της φορώντας ένα ανοιχτό μπεζ ιαπωνικό κιμονό με διακοσμητική ζώνη και παπούτσια σε στιλ Geta. Η πριγκίπισσα ήταν απαλλαγμένη από κοσμήματα και αντ' αυτού επέλεξε ένα διακριτικό μπεζ clutch.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κάθριν

Η πριγκίπισσα Κέιτ φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα του Alexander McQueen για την περίσταση. Το ρούχο, φτιαγμένο από μετάξι, με ασημένιες ράβδους και κεντήματα με μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, νάρκισσου και τριφυλλιού - για να υποδηλώσουν τα τέσσερα έθνη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η πριγκίπισσα στόλισε τον λαιμό της με ένα κολιέ George VI Festoon της αείμνηστης βασίλισσας, το οποίο διαθέτει τρία σκέλη από μεγάλα διαμάντια. Πρόσθεσε επίσης τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια της πριγκίπισσας Νταϊάνα για να την τιμήσει.

Σχετικές ειδήσεις