ΚΟΣΜΟΣ

Mέγκαν Μαρκλ: Γιατί προσέλαβε τον πρώην σωματοφύλακα της Κιμ Καρντάσιαν

H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
Α.Ρ

Η Μέγκαν Μαρκλ ενισχύει την ασφάλειά της με τη βοήθεια του πρώην σωματοφύλακα της Κιμ Καρντάσιαν. Η δούκισσα του Σάσεξ λένε οι «κακές γλώσσες» διψάει να αποκτήσει αναγνώριση και επιρροή στις ΗΠΑ

Η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη με τον μυστηριώδη σωματοφύλακα, ο οποίος φέρεται να δούλευε για την Kαρντάσιαν το 2016, ενώ έκανε πεζοπορία στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο. Την ίδια ώρα ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, βρισκόταν στην άλλη όχθη του Ατλαντικού για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ένας από τους πρώην σωματοφύλακες της σταρ του ριάλιτι, ο Στιβ Στανούλις, ισχυρίστηκε στη Sun ότι η Μαρκλ μπορεί να είχε προσλάβει τον άκρως περιζήτητο «bodyguard» για «επιρροή». «Αυτοί οι τύποι προέρχονται από μια μικρή δεξαμενή ελίτ σωματοφυλάκων, είτε από αστυνομικό είτε από στρατιωτικό υπόβαθρο», είπε στην εφημερίδα. «Συνήθως αν ένας άντρας είναι αρκετά καλός για να δουλέψει για αστέρια υψηλού προφίλ, δεν είναι ασυνήθιστο να είναι περιζήτητος».

«Όχι μόνο για προστασία, αλλά και για επιρροή. Φαίνεται καλό», πρόσθεσε. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο σωματοφύλακας δεν προστάτευε μόνο τη δούκισσα του Σάσεξ, στην πεζοπορία της. Η πρώην ηθοποιός, η οποία δεν εμφανίστηκε στη στέψη για να «προστατεύσει τη γαλήνη της», εθεάθη να φορά ένα νέο κολιέ.

Το κολιέ Maya Brenner Clarity Retreat, το οποίο φτιάχτηκε σε συνεργασία με τη φίλη της και πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο «Suits», Abigail Spencer, έχει σχεδιαστεί κυριολεκτικά «για να προστατεύει την ειρήνη» του ανθρώπου που το φοράει και «για να τον βοηθάει να χαράζει πορεία μέσα από οποιεσδήποτε προκλήσεις».

«Οπλισμένη» με το νέο της κολιέ και τον περιζήτητο σωματοφύλακά της, φαίνεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι έτοιμη να γίνει «δυνατή παίχτρια» στο Χόλιγουντ. Η νέα πρόσληψη έρχεται αφότου το ζευγάρι απέλυσε τον πρώην σωματοφύλακα του Μάικλ Τζάκσον, Αλμπέρτο Αλβάρες, για φερόμενες καταδίκες οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν απασχολήσει αρκετούς διαφορετικούς προσωπικούς σωματοφύλακες από τότε που έχασαν τη δημόσια χρηματοδοτούμενη αστυνομική προστασία του Ηνωμένου Βασιλείου το 2020 εν μέσω της αποχώρησής τους από τη βασιλική οικογένεια.