ΚΟΣΜΟΣ

Τζεφ Μπέζος: Χαλαρώνει με τη σύντροφό του στο νέο γιοτ των 500 εκατομμυρίων δολαρίων

Τζεφ Μπέζος: Χαλαρώνει με τη σύντροφό του στο νέο γιοτ των 500 εκατομμυρίων δολαρίων
AP NEWS

Ο 59χρονος ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος διέσχιζε τις ακτές της Ισπανίας σε ένα υπερπολυτελές γιο με τη 53χρονη σύντροφό του.

Με ένα ολοκαίνουργιο γιοτ 500 εκατομμυρίων ευρώ σάλπαρε ο ιδιοκτήτης της Amazon, Τζεφ Μπέζος με τη σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ.

Το σκάφος αυτό, το οποίο ονομάζεται Koru, ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2018 οπότε ο Τζεφ Μπέζος κατέθεσε μισό δισεκατομμύριο δολάρια, και ολοκληρώθηκε πέντε χρόνια περίπου αργότερα, τον Μάρτιο του 2023.

Το πανέμορφο αυτό σκάφος θεωρείται το ψηλότερο ιστιοπλοϊκό παγκοσμίως, και έχει ύψος 70 μέτρα, ελικοδρόμιο και πισίνα και μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες - ενώ απαιτεί πλήρωμα 40 ναυτικών.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε να βγαίνει από το 2019, «πιάστηκε στα πράσα» από φωτογράφους να χαλαρώνει κατά τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, 15 Μαΐου.

Η 53χρονη πρώην δημοσιογράφος φορούσε ένα ροζ μπικίνι και διέσχισε με τον δισεκατομμυριούχο τις ακτές της Ισπανίας, σύμφωνα με το Page Six. Ταυτόχρονα, το ζευγάρι έκανε ηλιοθεραπεία δίπλα-δίπλα στο τεράστιο σκάφος αναψυχής.

Να σημειωθεί, δε, πως η λειτουργία του Koru κοστίζει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. με τον Τζεφ Μπέζο να έχει προσωπική περιουσία 114 δισεκατομμύρια δολάρια και να είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μπερνάρ Αρνό και τον Έλον Μασκ.

Σχετικές ειδήσεις