ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ - Φιλαδέλφεια: Φωτιά σε βυτιοφόρο - Κατέρρευσε αυτοκινητόδρομος από τη θερμότητα - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ - Φιλαδέλφεια: Φωτιά σε βυτιοφόρο - Κατέρρευσε αυτοκινητόδρομος από τη θερμότητα - Δείτε βίντεο
YouTube / 6abc Philadelphia

Σοκαριστικές εικόνες από την κατάρρευση γέφυρας στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ

Μία πυρκαγιά που ξέσπασε σε βυτιοφόρο όχημα κάτω από έναν αυτοκινητόδρομο ήταν η αιτία για να καταρρεύσει τμήμα του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου I-95 στη Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τον Derek Bowmer, επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φιλαδέλφειας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το πρωί της Κυριακής, «είχαμε την κατάρρευση του Ι-95 στη βόρεια πλευρά. Η νότια πλευρά είναι επίσης, εκτεθειμένη», υπογραμμίζοντας και τη μεγάλη θερμότητα στην υπόγεια διάβαση.

Η μάχη της πυροσβεστικής με την πυρκαγιά είναι γεγονός. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, σύμφωνα με το ABC. Μάλιστα, οι εκρήξεις που ακούστηκαν φαίνεται πως προκλήθηκαν από καύσιμα ή γραμμές αερίου που πιθανώς είχαν χυθεί από το ατύχημα, συμπλήρωσε ο Bowmer.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι παρά τον έλεγχο της φωτιάς, ο Dominick Mireles, ο διευθυντής του γραφείου Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της πόλης, ανέφερε πως αξιωματούχοι εκφράζουν ανησυχίες για πιθανές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Αυτές οι ανησυχίες επιβεβαιώνονται και από το γεγονός ότι το Γραφείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών της Φιλαδέλφειας έδωσε οδηγία στους ταξιδιώτες να αποφύγουν την περιοχή και να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο δείχνουν τεράστια σύννεφα καπνού να βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο.

Να σημειωθεί ότι το τμήμα του I-95 είναι στο βορειοανατολικό τμήμα της Φιλαδέλφειας και είναι αυτό που συνδέει την πόλη με τα βόρεια προάστια, όπως η κομητεία Μπακς.

Το καλοκαίρι, δε, χρησιμοποιείται τακτικά από τους εκδρομείς οι οποίοι επιστρέφουν από την ακτή του Τζέρσεϊ και από εργαζόμενους και οχήματα που ταξιδεύουν προς τη Βοστώνη, τη Βαλτιμόρη και την Ουάσιγκτον.

Σχετικές ειδήσεις