ΚΟΣΜΟΣ

Αίγυπτος: Στην κοιλιά του καρχαρία που τον κατασπάραξε βρέθηκαν τα μέλη του σώματος ενός 23χρονου

Αίγυπτος: Στην κοιλιά του καρχαρία που τον κατασπάραξε βρέθηκαν τα μέλη του σώματος ενός 23χρονου

Φρίκη από τη φονική επίθεση καρχαρία στην Αίγυπτο - Μέλη του σώματος του θύματος βρέθηκαν στα εντόσθιά του 

Οι οικογενειακές διακοπές στην Αίγυπτο εξελίχθηκαν σε τραγωδία για τον 23χρονο Βλαντιμίρ Ποπόφ που δέχθηκε φονική επίθεση από καρχαρία.

Σε τραγική θέση βρέθηκε ο 68χρονος πατέρας του, Γιούρι, καθώς ανήμπορος να βοηθήσει τον γιο του, παρακολουθούσε από την ακτή την επίθεση του άγριου θηρευτή της θάλασσας.

Η νέα ανατριχιαστική εξέλιξη αφορά το γεγονός ότι τα λείψανα (το κεφάλι, το στήθος και τα χέρια) του άτυχου Ρώσου Βλαντιμίρ Ποπόβ βρέθηκαν μέσα στα έντερα του καρχαρία που τον κατασπάραξε ζωντανό.

Ο καρχαρίας - όπως έγινε γνωστό - πιάστηκε από ψαράδες και σύρθηκε στη στεριά με σκάφος πριν τον χτυπήσουν με ρόπαλα μέχρι θανάτου «για εκδίκηση».


Ο καρχαρίας έχει πλέον τεμαχιστεί από ειδικούς, οι οποίοι βρήκαν τα λείψανα του νεαρού άνδρα μέσα στα έντερά του. Επίσης όπως αναφέρει η Daily Mail, ο καρχαρίας θα μουμιοποιηθεί από τους ειδικούς και θα μεταφερθεί στο μουσείο του Ινστιτούτου Θαλάσσιων Επιστημών και Αποθεμάτων Ερυθράς Θάλασσας.

Ο Βλαντιμίρ ζούσε με τον πατέρα του στην Αίγυπτο για αρκετούς μήνες πριν από τη φρικτή επίθεση. Ο Ποπόφ είπε ότι θα αποτεφρώσει τον γιο του και θα επιστρέψει τις στάχτες του στην πατρίδα τους τη Ρωσία.