ΚΟΣΜΟΣ

Ava Max: Θαυμαστής την χαστούκισε επί σκηνής - Την τραυμάτισε στο μάτι

Ava Max: Θαυμαστής την χαστούκισε επί σκηνής - Την τραυμάτισε στο μάτι

Άλλο ένα περιστατικό βίας με θύμα τραγουδίστρια 

Η Ava Max αποκάλυψε ότι δέχθηκε ένα χαστούκι στο πρόσωπο από έναν θαυμαστή της ενώ τραγουδούσε στο Λος Άντζελες – αφήνοντάς της μια γρατσουνιά στο εσωτερικό του ματιού της.

Η 29χρονη τραγουδίστρια χτυπήθηκε στη μέση του σόου της στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τρίτης, με πλάνα από το περιστατικό να την δείχνουν να αναρρώνει γρήγορα για να συνεχίσει την παράσταση.

Μέσω του Twitter, η Άβα είπε στους θαυμαστές της: «Με χαστούκισε τόσο δυνατά που έξυσε το εσωτερικό του ματιού μου. Δεν θα έρθει ποτέ ξανά σε μια παράσταση.
"Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήταν θεαματικοί απόψε στο LA!!"

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες μέρες αφότου η συνάδελφός της Bebe Rexha χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ένα τηλέφωνο που την πέταξε ένας θαυμαστής της ενώ έπαιζε στη Νέα Υόρκη.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν την σκηνή με την τραγουδίστρια αμέσως μετά να πέφτει στα γόνατά της και μέλη του προσωπικού της συναυλίας να τρέχουν να τη βοηθήσουν.

Η εμφάνιση της διάσημης τραγουδίστριας έγινε στο Rooftop at Pier 17 στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της περιοδείας της «Best F'n Night of My Life».

Σε ένα άλλο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας τραβηγμένο από τον Ross Bernaud, φαίνεται η τραγουδίστρια να αποχωρεί από την σκηνή καλύπτοντας το πρόσωπό της με τα χέρια της. «Περνούσαμε όλοι πολύ καλά και το ίδιο και η Μπίμπι, περνούσαμε όλοι καλά, εννοώ ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο;». Ελπίζουμε να είσαι καλά», έγραψε μεταξύ άλλων στο twitter.

Σύμφωνα με το Pop Base η μητέρα της δήλωσε ότι η σταρ έλαβε ιατρική φροντίδα και χρειάστηκε να κάνει τρία ράμματα.

Η ποπ τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Bebe» που κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου έχει προγραμματίσει ακόμη πέντε συναυλίες -στη Φιλαδέλφεια, την Ουάσινγκτον, την Ατλάντα, το Ορλάντο και το Χιούστον -στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο «Best F'n Night of My Life» στη Βόρεια Αμερική.

Όπως αναφέρει το Variety δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες για το αν το περιστατικό επηρεάσει το υπόλοιπο της περιοδείας.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από την ασφάλεια και στη συνέχεια συνελήφθη για την επίθεση. Πρόκειται για ένα 27χρονο από το Νιου Τζέρσεϊ που ονομάζεται Νίκολας Μαλβάνια.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, αποκάλυψε και τον λόγο που το έκανε που είπε ότι δεν ήταν άλλος από το γεγονός ότι «θα ήταν αστείο».

«Προσπαθούσα να δω αν θα μπορούσα να τη χτυπήσω με το τηλέφωνο στο τέλος της παράστασης, επειδή θα ήταν αστείο», είπε.