ΚΟΣΜΟΣ

Μαντόνα: «Δούλευε υπερωρίες, ξεκάθαρα εξαντλήθηκε, την πίεζαν να αγωνίζεται»

Μαντόνα: «Δούλευε υπερωρίες, ξεκάθαρα εξαντλήθηκε, την πίεζαν να αγωνίζεται»

H Μαντόνα που πρόκειται να ξεκινήσει από τις 15 Ιουλίου την παγκόσμια 6μηνη περιοδεία της «Celebration» αναρρώνει στο σπίτι της στην Νέα Υόρκη έχοντας στο πλάι της τα παιδιά της.

Η Μαντόνα την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη η οποία την έβαλε στην εντατική.

Τώρα η 64χρονη Μαντόνα που πρόκειται να ξεκινήσει από τις 15 Ιουλίου την παγκόσμια 6μηνη περιοδεία της «Celebration» αναρρώνει στο σπίτι της στην Νέα Υόρκη έχοντας στο πλάι της τα παιδιά της.

Φίλοι της τραγουδίστριας μιλώντας στη Sun αποκάλυψαν πως έσπρωξε τον εαυτό της στα άκρα για να ανταγωνιστεί νεότερες τραγουδίστριες όπως η Taylor Swift.

«Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει για τα καλά. Η Μαντόνα είχε ποντάρει τα πάντα στην περιοδεία της», σημείωσε άτομο του περιβάλλοντός της, ζητώντας να διατηρηθεί η ανωνυμία του.

«Δούλευε υπερωρίες, ξεκάθαρα εξαντλήθηκε και οι άνθρωποι γύρω της της υπενθύμιζαν ευγενικά ότι δεν είναι πια 45 ετών, πόσο μάλλον 25», συμπλήρωσε και είπε πως πίεζε συνεχώς τον εαυτό της.

Ένας άλλος φίλος δήλωσε πως φοβόταν ότι θα μπορούσε να είχε καταλήξει σαν τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε πριν από την περιοδεία του «This Is It» το 2009.

«Πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι τα συνεχή σχόλια για την ηλικία της, την πίεζαν να αγωνίζεται, οπότε είμαστε ανακουφισμένοι που αναγκάστηκε να πάρει ένα διάλειμμα και να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα. Ο κόσμος ανησυχούσε πραγματικά γι’ αυτήν», ανέφερε πηγή.

«Κανείς δεν θα το έλεγε φωναχτά, αλλά υπήρχαν ανησυχίες για μια άλλη περίπτωση ανάλογη με τον Μάικλ Τζάκσον, αν δεν επιβραδύνει λίγο. Όλοι έβλεπαν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε λόγω του έντονου προγράμματός της, αλλά μόνο λίγοι ήταν αρκετά γενναίοι για να της πουν ότι ανησυχούσαν», προσέθεσε η ίδια πηγή.

Η παραπάνω παραδοχή έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου ένας φίλος της σούπερ σταρ δήλωσε στο Page Six ότι η Μαντόνα πίεζε τον εαυτό της σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τους χορευτές της, οι οποίοι είναι αρκετά νεότεροί της.

Η τραγουδίστρια εργαζόταν 12 ώρες το 24ωρο για την προετοιμασία της περιοδείας, την εβδομάδα πριν από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως μετά την ολιγοήμερη νοσηλεία της, η Μαντόνα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της όπου αναρρώνει.