ΚΟΣΜΟΣ

Ο Νταμιάνο Νταβίντ ακούει Νίκο Βέρτη - Η ανάρτηση με την ελληνική σημαία

Ο Νταμιάνο Νταβίντ ακούει Νίκο Βέρτη - Η ανάρτηση με την ελληνική σημαία
Instagram

Ο 24χρονος νικητής του διαγωνισμού της Eurovision του 2021 και frontman των Maneskin ανέβασε στους 5,2 εκατομμύρια ακολούθους του τη επιτυχία «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη

Μία ανάρτηση που ξάφνιασε ευχάριστα το ελληνικό κοινό του έκανε ο Νταμιάνο Νταβίντ των Μάνεσκιν, ο οποίος ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που φαίνεται πως ακούει Νίκο Βέρτη.

Ο 24χρονος νικητής του διαγωνισμού της Eurovision του 2021 ανέβασε στους 5,2 εκατομμύρια ακολούθους του τη επιτυχία «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη, ενώ στην περιγραφή της ανάρτησης ο Νταμιάνο έβαλε ένα emoji με την ελληνική σημαία και δίπλα μία κόκκινη καρδιά.

Instagram/Damiano David

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο τραγούδι έχει βρεθεί στις προτιμήσεις και της Τουρκάλας ηθοποιού Εντά Ετζέ, η οποία στις 20 Ιουνίου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον μπασκετμπολίστα της Γαλατάσαραϊ Μπουγκραχάν Τουντσέρ και επέλεξαν το συγκεκριμένο τραγούδι για τον πρώτο τους χορό στη δεξίωση του γάμου τους.

Η ηθοποιός είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φαίνεται να γνωρίζει όλους τους στίχους του τραγουδιού και να τους τραγουδά στον σύζυγό της.