ΚΟΣΜΟΣ

Aριάνα Γκράντε: Χώρισε μετά από δύο χρόνια γάμου - Επιβεβαιώθηκαν οι «κακές γλώσσες»

Χώρισε η διάσημη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε
Χώρισε η διάσημη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε
ΑΡ

H Aριάνα Γκράντε και ο Ντάλτον Γκόμεζ χώρισαν, μετά από δύο χρόνια γάμου. επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό

Η 30χρονη τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε και ο μεσίτης πολυτελών ακινήτων Ντάλτον Γκόμεζ ,27 ετών, έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό και έκτοτε «προσπαθούν ήσυχα και με αγάπη να διατηρήσουν τη φιλία τους» επιβεβαιώνει μια πηγή στο PEOPLE.

Το TMZ ήταν το πρώτο που ανέφερε την είδηση, σημειώοντας οτι το ζεύγος έχει χωρίσει από τον περασμένο Ιανουάριο. Η Γκράντε η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του Wicked, εθεάθη χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων και τη βέρα της το Σαββατοκύριακο, ενώ απολάμβανε έναν αγώνα στο Wimbledon.

Τον περασμένο Αύγουστο, μοιράστηκε ένα σεμινάριο μακιγιάζ στο TikTok όπου φάνηκε οτι δεν φορούσε δαχτυλίδι, έσπευσε όμως να διαψεύσει τις φήμες. «Απλώς δεν φοράω τη βέρα μου, καθαρίζεται. Δεν θα πάρω διαζύγιο, πριν ξεκινήσετε, μην το κάνετε», είχε πει τότε. Όπως όλα δείχνουν η διάσημη τραγουδίστρια και ο πρώην αγαπημένος της θα καταθέσουν αίτηση διαζυγίου. Φήμες ήθελαν το ζευγάρι να βιώνει σοβαρή κρίση στον γάμο του και τώρα αυτές με την είδηση του χωρισμού τους, επιβεβαιώθηκαν.

Η ποπ σταρ βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ανάμεσα στο πλήθος στον τελικό του ανδρικού μονού του Wimbledon μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Κάρλος Αλκαράθ χωρίς να φορά πάλι τη βέρα της, κάτι που όλοι πρόσεξαν με τις φήμες για χωρισμό να έχουν φουντώσει.

Η Γκράντε η οποία καθόταν ανάμεσα στον Άντριου Γκάρφλιντ και τον πρωταγωνιστή του «Bridgerton» Τζόναθαν Μπέιλι, φάνηκε να αντιδρά σε κάποιες στιγμές του αγώνα καλύπτοντας το στόμα της με το δεξί της χέρι, ενώ στο αριστερό της χέρι δε φορούσε το δαχτυλίδι της. Σύμφωνα το ρεπορτάζ του TMZ το ζευγάρι προσπάθησε να τα ξαναβρεί πριν από δύο μήνες, όμως δεν κατάφερε να αναζωπυρώσει τη σχέση του.

Μετά τα Χριστούγεννα του 2020, η Aριάνα αποκάλυψε ότι η ίδια και ο Ντάλτον αρραβωνιάστηκαν ενώ ακολούθησε ο γάμος τους τον Μάιο του 2021 έχοντας μόλις 20 καλεσμένους.