ΚΟΣΜΟΣ

Ακρόαση στο Κογκρέσο: «Άνθρωποι δολοφονήθηκαν για να μείνει μυστική η ύπαρξη UFO»

Ακρόαση στο Κογκρέσο: «Άνθρωποι δολοφονήθηκαν για να μείνει μυστική η ύπαρξη UFO»

Οι μάρτυρες κλήθηκαν να καταθέσουν και να αναφερθούν στα αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα (UAP), έναν νέο όρο που περιλαμβάνει όχι μόνο τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO), αλλά και ανεξήγητα σκάφη ή φαινόμενα που παρατηρούνται στο Διάστημα ή κάτω από το νερό

Ένας πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών υποστήριξε - κατά τη διάρκεια της σημερινής ακρόασης στο Κογκρέσο - ότι άνθρωποι δολοφονήθηκαν για να κρατήσουν μυστικά τα UFO.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, o David Grusch - πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών - είναι ένας από τους τρεις στρατιωτικούς πληροφοριοδότες που κατέθεσαν ενόρκως ότι γνωρίζουν από πρώτο χέρι για μυστικά προγράμματα που περιλαμβάνουν τεχνολογία που ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης στο είδος του ακρόασης σήμερα, ο εκπρόσωπος Tim Burchett (R-Tenn) ρώτησε τον Grusch: "Προσωπικά, έχετε ακούσει κάποιον να έχει δολοφονηθεί;" Ο Grausch είπε: «Πρέπει να είμαι προσεκτικός απαντώντας σε αυτήν την ερώτηση. Κατεύθυνα άτομα με αυτές τις γνώσεις στις αρμόδιες αρχές ».

Ο Grusch ορκίστηκε την Τετάρτη, μαζί με τον Ράιαν Γκρέιβς, έναν πρώην πιλότο, και βετεράνο πιλότο του Πολεμικού Ναυτικού, τον Διοικητή Ντέιβιντ Φρέιβορ, ο οποίος ήταν μάρτυρας του UFO του 2004.

Οι νομοθέτες της Βουλής πραγματοποιούν μια πρώτη ακρόαση για να πιέσουν την εκτελεστική εξουσία να δημοσιοποιήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα UAP ή UFO.

Είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι τρεις άνδρες ορκίζονται ενόρκως πριν μοιραστούν τις ιστορίες τους με το κοινό.

Ο Γκρέιβς ήταν ο πρώτος που κατέθεσε, υπενθυμίζοντας στο Κογκρέσο ότι είχε γίνει μάρτυρας σε δύο θεάσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ως πιλότος F-18.

«Η κατάθεσή μου βασίζεται σε πληροφορίες που μου δόθηκαν από άτομα που που υπηρετούν σε αυτή τη χώρα, πολλά από τα οποία έχουν καταγραφεί σε φωτογραφίες», είπε ο Grusch στους νομοθέτες, δηλώνοντας ότι οδηγήθηκε να το μοιραστεί από μια «δέσμευση του για αλήθεια και διαφάνεια». «Ζητώ από το Κογκρέσο να κρατήσει την κυβέρνησή μας σε αυτό το πρότυπο και να διερευνήσει διεξοδικά αυτούς τους ισχυρισμούς», είπε. «Όμως, καθώς βρίσκομαι εδώ υπό όρκο τώρα, μιλάω για τα γεγονότα όπως μου τα έχουν πει».

Όπως είπε στην επιτροπή ο ίδιος και περισσότερα από 30 μέλη του πληρώματος αεροσκάφους και βετεράνοι έχουν βιώσει εμπειρίες με UAP.

Ο Γκρέιβς από την πλευρά του ανέφερε ότι ως πιλότος F-18 στους Red Rippers, η μοίρα τους «διαχωρίστηκε από το UAP» κατά τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής αποστολής κοντά στη Βιρτζίνια Μπιτς το 2014.

Περιέγραψε το αντικείμενο ως «σκούρο γκρι ή μαύρο μέσα σε μια διαφανή σφαίρα». Είχε διάμετρο περίπου 15 πόδια και βρισκόταν σε απόσταση 50 ποδιών από το κύριο αεροσκάφος. Ο διοικητής της αποστολής τερμάτισε την πτήση και η μοίρα υπέβαλε έκθεση ασφαλείας, συνέχισε ο Γκρέιβς.