ΚΟΣΜΟΣ

Τεχνητή νοημοσύνη και Τζένιφερ Λόπεζ σε ξεκαρδιστικό διαφημιστικό εταιρείας κρουαζιερόπλοιων (vid)

Τεχνητή νοημοσύνη και Τζένιφερ Λόπεζ σε ξεκαρδιστικό διαφημιστικό εταιρείας κρουαζιερόπλοιων (vid)

Το διαφημιστικό παρουσιάζει την «Jen AI» η οποία καλείτε να αντιμετωπίζει μια δυσλειτουργία του προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης

Το πρόσωπο της εταιρείας κρουαζιερόπλοιων Virgin Voyages έγινε η Τζένιφερ Λόπεζ με ένα διαφημιστικό που εκτός από το χιούμορ επιστρατεύουν και την τεχνητή νοημοσύνη.

Το διαφημιστικό παρουσιάζει την «Jen AI» η οποία καλείτε να αντιμετωπίζει μια δυσλειτουργία του προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης, έναν τύπο που ονομάζεται Kyle.

Η καμπάνια όμως δεν τελειώνει εκεί αφού η Virgin Voyages μιμείται ψηφιακά τη φωνή και την εμφάνιση της σούπερ σταρ, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, για να δώσει στους πελάτες την ευκαιρία να προσαρμόσουν στα δικά τους γούστα μια πρόσκληση για κράτηση κρουαζιέρας που μπορούν να στείλουν σε φίλους ή συγγενείς.

Ο άνθρωπος πίσω από τη νέα καμπάνια και την τεχνολογία της Virgin Voyages είναι ο επικεφαλής καινοτομίας της εταιρείας μάρκετινγκ VMLY&R, Brian Yamada.

Σύμφωνα με την Virgin Voyages, η εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 1.000 κρατήσεις.