ΚΟΣΜΟΣ

Μπέζος-Σάντσεζ: Το χλιδάτο πάρτι αρραβώνων στο υπερπολυτελές γιοτ τους με καλεσμένο τον Μπιλ Γκέιτς

Μπέζος-Σάντσεζ: Το χλιδάτο πάρτι αρραβώνων στο υπερπολυτελές γιοτ τους με καλεσμένο τον Μπιλ Γκέιτς

Το πάρτι έλαβε χώρα στο Ποζιτάνο της Ιταλίας με καλεσμένους τον Μπιλ Γκέιτς

Σε πελάγη ευτυχίας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, πλέει το ζευγάρι Μπέζος – Σάντσεζ που μετά τον αρραβώνα τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσες πραγματοποίησαν ένα γλιδάτο πάρτι αρραβώνων σε πολύ καλούς τους φίλους στο μέγα γιοτ του δισεκατομμυριούχου την Τετάρτη, σύμφωνα με το Page Six.

Το πάρτι έλαβε χώρα στο Ποζιτάνο της Ιταλίας με καλεσμένους τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος εμφανίστηκε σε φωτογραφίες από το πάρτι να δείχνει χαρούμενος, μαζί με την κοπέλα του, Πόλα Χερντ.

Η πρώην σύζυγος του Ρούπερτ Μέρντοκ, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας Γουέντι Μέρντοκ, γιόρτασε επίσης τους αρραβώνες του Μπέζος, ενώ στην εκδήλωση εθεάθη και η κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγός Fabiola Beracasa Beckman.

Οι προκλητικές φωτογραφίες στο υπερπολυτελές γιοτ τους

Τις τελευταίες ημέρες οι παπαράτσι απαθανατίζουν τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπεζος σε πολλά τρυφερά ενσταντανέ με την εκλεκτή της καρδιάς του, δημοσιογράφο Λόρεν Σάντσεζ μέσα στο υπερπολυτελές γιοτ τους κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ιταλία.

Αυτή την φορά όμως οι δύο τους το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Νέες φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνουν τον Τζεφ Μπεζος και την Λόρεν Σάντσεζ σε έναν από τους καναπέδες του σκάφους τους με τον μεγιστάνα να πέφτει επάνω της και την Σάντσεζ να τυλίγει τα πόδια της γύρω από τον κορμό του.

Στη συνέχεια, το αγαπημένο ζευγάρι εθεάθη να γελάει και να αστειεύεται καθώς ο Μπέζος έπινε ένα ποτό με φόντο τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Ο Μπέζος και η Σάντσεζ, πρώην δημοσιογράφος, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2019.

Από την αρχή της σχέσης τους, όμως, απέφευγαν να δημοσιοποιήσουν πληροφορίες της κοινής τους ζωής.

Το 2022, το CNNi εξασφάλισε την πρώτη κοινή συνέντευξη του ζευγαριού, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπέζος και η Σάντσεζ συζήτησαν για το φιλανθρωπικό τους έργο και την απόφαση του ιδρυτή της Amazon να διαμοιράσει τον τεράστιο προσωπικό του πλούτο.

Η Σάντσεζ είχε πει στο CNNi ότι όσον αφορά στα κληρονομικά οι δυο τους είναι «πολύ καλή ομάδα» ενώ συμπλήρωσε γελώντας ότι είναι και «λίγο βαρετοί».

Ο Μπέζος είχε περιγράψει την δημοσιογράφο ως «το πιο γενναιόδωρο και με μεγάλη καρδιά άτομο που θα γνωρίσετε ποτέ».

Είχε πει, παράλληλα, ότι είναι «μια έμπνευση».

Ο δισεκατομμυριούχος είναι, επίσης, ο ιδρυτής της διαστημικής υπηρεσίας Blue Origin και είχε επιβιβαστεί σε πτήση του πυραύλου Blue Origin New Shepard στο διάστημα το 2021.

H Σάντσεζ, η οποία υπήρξε στο παρελθόν πιλότος ελικοπτέρων, είχε πει στο CNNi ότι και αυτή ελπίζει να πάει στο Διάστημα, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι θα τη συνοδεύσει μια «υπέροχη ομάδα γυναικών».

Ο Μπέζος ήταν παντρεμένος με την Μακένζι Σκοτ για 25 χρόνια, με την οποία έχει και τέσσερα παιδιά.

Η Σάντσεζ έχει τρία παιδιά από παλαιότερες σχέσεις της και ήταν παντρεμένη με τον ατζέντη του Χόλιγουντ Πάτρικ Γουάιτσελ για 13 χρόνια, πριν πάρουν οριστικά διαζύγιο το 2019.