ΚΟΣΜΟΣ

Χάιντι Κλουμ: Οι ειδυλλιακές διακοπές με τον αγαπημένο της στην Ιταλία

H Xάιντι Κλουμ με τον σύζυγό της στην Ιταλία
H Xάιντι Κλουμ με τον σύζυγό της στην Ιταλία
Ιnstagram

Το τοπ μόντελ Χάιντι Κλουμ επέλεξε για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρ την Ιταλία και ποζάρει ευδιάθετη και χαλαρή, δίπλα στον αγαπημένο της σύζυγο Τομ Κάουλιτζ

Η Χάιντι Κλουμ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι ενώ απολαμβάνει τη θέα κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία .

Στο πλάνο, το 50χρονο μοντέλο φαίνεται να επιδεικνυει τους γυμνασμένους κοιλιακούς της, καθώς απολαμβάνει ένα πρωινό ρόφημα, με φόντο μία υπέροχη παραλία. «Bonjourno», έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου στο Instagram την Κυριακή.

Η πρώην οικοδέσποινα του «Project Runway» περνά πολύ χρόνο με μαγιό ενώ απολάμβανε τις διακοπές της στην Ιταλία με τον μουσικό σύζυγό της, Toμ Κάουλιτζ.

Τον Ιούνιο, είχε επισης επισκεφθεί την Ιταλία, δημοσιεύοντας μία σειρά από στιγμιότυπα στα social media, γράφοντας στη λεζάντα, «Ρομαντικές διακοπές» στα ιταλικά. Στο τέλος του περασμένου μήνα, ο 33χρονος κιθαρίστας των Tokio Hotel, επισκέφθηκε με τη σύζυγό του το Κάπρι.

Ο Κάουλιτς εντοπίστηκε να τη σφίγγει στην αγκαλιά του καθώς το ζευγάρι έκανε μια βόλτα στη Μεσόγειο Θάλασσα, ενώ φωτογραφήθηκαν να κάνουν βουτιά στη Σαρδηνία. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το 2019, γιόρτασε πρόσφατα την επέτειο γάμου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η Ιταλία έχει ιδιαίτερο νόημα για το ζευγάρι που έκανε τη δεύτερη γαμήλια τελετή του σε ένα γιοτ στο Κάπρι. «Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί σου Tομ Κάουλιτζ. Χαρούμενη επέτειο αγαπημένε μου», έγραψε η Kλουμ στα γερμανικά στο Instagram την περασμένη Πέμπτη (3/8).