ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ: Καλοκαιρινή και ευδιάθετη φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στην Ιταλία

H Tζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με μπικίνι
H Tζένιφερ Λόπεζ ποζάρει με μπικίνι
Ιnstagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ με λευκό μπικίνι επιδεικνύει την εντυπωσική σιλουέτα της, ενώ προωθεί τη σειρά με τα οινοπνευματώδη ποτά που φέρει την υπογραφή της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ενθουσίασε για μία ακόμη φορά τους ακολούθους της στα social media καθώς εμφανίστηκε με λευκό μπικίνι για να προωθήσει τη σειρά ποτών της Delola. Η 54χρονη ποπ σταρ και επιχειρηματίας που αυτές τις μέρες χαλαρώνει στην ακτή του Αμάλφι, φωτογραφήθηκε σε μια ξαπλώστρα, επιδεικνύοντας την εντυπωσιακή της σιλουέτα με το αποκαλυπτικό μαγιό.

Η Λατίνα σουπερ σταρ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά κοσμήματα, σκουλαρίκια και ένα μακρύ κολιέ, ενώ φόρεσε ένα καφέ καπέλο με φαρδύ γείσο στολισμένο με ένα μαντήλι σε χρυσούς τόνους τυλιγμένο γύρω του.

Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έχει αποκτήσει τα 15χρονα δίδυμα Eμ και Μαξ με τον πρώην σύζυγό της Mαρκ Άντονι, φόρεσε επίσης ελαφρώς φιμέ γυαλιά ηλίου Έδειχνε χαρακτηριστικά εντυπωσιακή με λαμπερό μακιγιάζ που της έδινε ένα μπρονζέ φινίρισμα.

«Επιστροφή στο στοιχείο μου» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λόπεζ, η οποία είναι παντρεμένη με τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπεν Άφλεκ. Η JLo ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι εγκαινίαζε το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα τον Απρίλιο, μιλώντας για την προσπάθειά της στο διαδίκτυο.

Έγραψε με την ανάρτηση στο Instagram εκείνη την εποχή, «Το μυστικό κυκλοφόρησε. Είμαι περήφανη που μοιράζομαι μαζί σας τη @DELOLA… τη νέα μου συλλογή από μοναδικά, σε επίπεδο μίξεις, έτοιμη να απολαύσει τα νέα ποτά» Το κλιπ την έδειχνε να απολαμβάνει ένα πάρτι, στις ακτές της Ιταλίας σε ένα υπαίθριο μπαρ με φιλαράκια.

Σε ένα δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε, ανακοινώθηκε ότι η Λόπεζ δημιούργησε το The House Of Delola LLC. «Το Λόλα είναι ένα μακροχρόνιο παρατσούκλι της Τζένιφερ που αντικατοπτρίζει την πιο παιχνιδιάρικη, ανέμελη πλευρά της», αποκάλυψε ένα δελτίο τύπου. Είναι μια εταιρεία που ίδρυσε «για να λανσάρει μοναδικά, έτοιμα για απόλαυση κοκτέιλ επιπέδου, σχεδιασμένα για κομψή, αβίαστη διασκέδαση ως μέρος ενός στοχαστικού τρόπου ζωής».

Η Λόπεζ δήλωσε: «Μου αρέσει να διασκεδάζω και να χαλαρώνω με φίλους, αλλά ποτέ δεν βρήκα ένα ποτό που να είναι κατάλληλο για μένα. Ήμουν σε αναζήτηση για κάτι που θα μπορούσα να απολαύσω που να ταιριάζει με τον στοχαστικό τρόπο που ζω τη ζωή μου. Όταν δεν το βρήκα, αποφάσισα να δημιουργήσω τη Delola ».