ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι: Μόνος στο Λονδίνο για την επέτειο του θανάτου της Ελισάβετ - Στο Μπαλμόραλ ο Κάρολος

Χάρι: Μόνος στο Λονδίνο για την επέτειο του θανάτου της Ελισάβετ - Στο Μπαλμόραλ ο Κάρολος

Ο πρίγκιπας Χάρι «εθεάθει από τουρίστες» να κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ - Η βασίλισσα είναι θαμμένη παρεκκλήσι και ο εγγονός της βρέθηκε εκεί για να τιμήσει την επέτειο του θανάτου της

Μυστική επίσκεψη στην εκκλησία του Ουίνδσορ, όπου κηδεύτηκε η βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποίησε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο δούκας του Σάσσεξ βρέθηκε στην Βρετανία προκειμένου να τιμήσει την γιαγιά του η οποία πέθανε πριν από ακριβώς ένα χρόνο στο κάστρο του Μπαλμόραλ.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail ο Χάρι εθεάθη να φεύγει από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου προκαλώντας πολλά σχόλια στο twitter.

Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι, ο Χάρι φαινόταν σοβαρός καθώς έφευγε από μια πλαϊνή είσοδο της εκκλησίας όπου επίσης παντρεύτηκε τη Μέγκαν Μαρκλ το 2018.

Δεν είναι γνωστό αν πήγε στον τάφο της Ελισάβετ ο οποίος βρίσκεται μέσα στο τοίχους της εκκλησίας.

Ο Χάρι, στη συνέχεια θα μεταβεί στη Γερμανία για τους Αγώνες Invictus. Να σημειωθεί ότι ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν επίσης στην εκκλησία νωρίτερα αλλά δεν συναντήθηκαν μαζί του.

Περίπου μια ώρα νωρίτερα, ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, παρευρέθηκε σε μνημόσυνο στην ενοριακή εκκλησία του Μπαλμόραλ.

Εκεί μαζί με την Καμίλα παρακολούθησαν μια ειδική λειτουργία στο Crathie Kirk για να τιμήσουν τη ζωή της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ - και εμφανίστηκαν συγκινημένοι από τις θερμές ευχές του πλήθους που συγκεντρώθηκαν επίσης για να τιμήσουν την επέτειο του θανάτου της.

Πλήθη συγκεντρώθηκαν και στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ενώ οι χαιρετισμοί των όπλων του στρατού προς τιμήν της Ελισάβετ αντήχησαν σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.