ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Εξιτήριο πήρε ο επιχειρηματίας Ali Sabanci που τραυματίστηκε στη Λέρο

Sabanci

Ευχάριστα τα νέα για την οικογένεια του Τούρκου επιχειρηματία Ali Sabanci 

Εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο πήρε ο Τούρκος επιχειρηματίας Ali Sabanci ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε ατύχημα με το σκάφος του στη Λέρο.

Το ζευγάρι, που γιόρταζε την επέτειο του γάμου του, έπεσε στα βράχια ενώ πήγαινε στο εστιατόριο με το φουσκωτό σκάφος του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, ο επιχειρηματίας θα συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι του.

Το χρονικό του ατυχήματος του Ali Sabanci στη Λέρο

Όλα συνέβησαν όταν ο 54χρονος είχε αγκυροβολήσει το πολυτελές σκάφος του λίγο έξω από τους Λειψούς και ανέβηκε μαζί με την οικογένεια σε ένα φουσκωτό για να φτάσουν στην Κατσαδιά όπου θα έτρωγαν σε ένα γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Όπως είχε δηλώσει στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος, το σκάφος του έπεσε σε ύφαλο γύρω στα 500 μέτρα μακριά από την παραλία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. «Χτύπησε και η σύζυγός του και ο γιος του», πρόσθεσε ο κ. Μάγγος.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές, με τον Αλί Σαμπανσί να μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Λέρου όπου οι γιατροί εδώσαν πολύωρη μάχη προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον επιχειρηματία έγινε επέμβαση για αφαίρεση σπλήνας και τραχειοτομή ενώ είχε πολλαπλά κατάγματα και αιμόπτυση.