ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Έκλεισε τα 39 και το «έριξε έξω» με τη Μέγκαν - Ήπιε 6 μπύρες και άφησε φιλοδώρημα

To έκπτωτο πριγκιπικό ζεύγος γιόρτασε γενέθλια στο Ντίσελντορφ
To έκπτωτο πριγκιπικό ζεύγος γιόρτασε γενέθλια στο Ντίσελντορφ

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 39 το «έριξε έξω» με τη σύζυγό του Μέγκαν, και το προσωπικό του ιδρύματός τους στο Ντίσελντορφ όπου παρευρέθηκαν για να παρακοκολουθήσουν τους Αγώνες Invictus

Ο δούκας του Σάσεξ γιόρτασε τα γενέθλιά του σε ένα γερμανικό εστιατόριο με την ομάδα του το βράδυ της Πέμπτης, πίνοντας «πολύ καλή» τοπική μπύρα και σβήνοντας κεριά σε μια τούρτα γενεθλίων από λευκή σοκολάτα.

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος γίνεται σήμερα (15/9) 39 ετών διασκέδασε με τη σύζυγό του, Μέγκαν, και το προσωπικό τους στο Ίδρυμα Archewell στο Ντίσελντορφ, όπου παρακολουθούν τους Αγώνες Invictus.

Η ομάδα πήγε στη ζυθοποιία Schumacher, γνωστή για την Schumacher Alt - μια πολύ γνωστή τοπική μπύρα που σερβίρεται στους Αγώνες. Μοιράστηκαν πιάτα «οικογενειακού στυλ», όπως μπρατβούρστ (τύπος γερμανικού λουκάνικου) σνίτσελ, κόκκινο λάχανο και πουρέ πατάτας, για να ζήσουν το γεύμα σε...παραδοσιακό γερμανικό στιλ.

«Όλοι ήταν απίστευτα φιλικοί, ειδικά οι σερβιτόροι» αποκάλυψαν πηγές. Το εστιατόριο δημοσίευσε μια φωτογραφία του Δούκα και της Δούκισσας με το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτήτριας Thea Ungermann και του επικεφαλής σερβιτόρου Frank Wackers, στο Instagram.

Ο τελευταίος είπε στην DailyMail.com ότι ο Χάρι ήπιε έξι μικρές μπίρες, ενώ η Μαρκλ μόνο μία. «Ήταν πολύ χαρούμενοι. Είναι ένας υπέροχος άντρας και ήταν τόσο καλοί» είπε. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο σωματοφύλακας του Χάρι, Κρις Σάντσες, τον προειδοποίησε αστειευόμενος ότι «θα τον σκότωνε αν η μπύρα ήταν κακή».

«Τόσο περήφανοι! Εντυπωσιασμένοι από τους πολύ φιλικούς ανθρώπους που απόλαυσαν τα Schumi Alt, Haxe Wiener Schnitzel, λουκάνικο αίματος και γερμανικά λουκάνικα.» έγραψαν οι υπεύθυνοι της μπυραρίας. Το ζευγάρι δείπνησε σε δημόσιο χώρο του εστιατορίου και ήταν σε «χαρούμενη διάθεση», ενώ έκανε πρόποση και γελούσε με την παρέα του.

Η ιδιοκτήτρια της μπυραρίας είπε: «Ο Χάρι και η Μέγκαν κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο κατά τη διάρκεια του γεύματος. Ανατρίχιασα όταν μπήκαν μέσα. Είχα παρακολουθήσει την ομιλία του στη σκηνή στους Invictus Games και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν στο εστιατόριό μου. Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν τόσο υπέροχος και με αγκάλιασε».

Είπε ότι ο Δούκας πλήρωσε τον λογαριασμό και άφησε μεγάλο φιλοδώρημα. Η ομάδα τους περιελάμβανε τέσσερα μέλη του προσωπικού από το Archewell, δύο Βρετανούς «γκουρού» δημοσίων σχέσεων που εργάζονταν για τους Σάσεξ στο Λονδίνο και την ομάδα προστασίας τους

Μετά το δείπνο, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους για να τραγουδήσουν «χρόνια πολλά» στο δούκα και να σβήσουν την τούρτα γενεθλίων λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η ομάδα επέλεξε να γιορτάσει το βράδυ της Πέμπτης, επειδή ήθελε να είναι στους Αγώνες Invictus παρακολουθώντας τα αθλήματα και τις απονομές μεταλλίων αργά μέχρι την Παρασκευή.

Ο Χάρι και η Μαρκλ βρίσκονται στην πόλη για τους Αγώνες Invictus - την ετήσια διεθνή πολυαθλητική τους εκδήλωση για τραυματίες και άρρωστους στρατιώτες και βετεράνους. Ωστόσο, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι οι έκπτωτοι γαλαζοαίματοι δεν έχουν παρευρεθεί ακόμη στη φετινή διοργάνωση.