ΚΟΣΜΟΣ

Ντάνι Μάστερσον: Η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου - Η αιτία χωρισμού που επικαλέστηκε

Ντάνι Μάστερσον: Η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου - Η αιτία χωρισμού που επικαλέστηκε
AP

Ο Ντάνι Μάστερσον καταδικάστηκε σε φυλάκιση, για δύο βιασμούς γυναικών 

Έπειτα από την καταδίκη του ηθοποιού Ντάνι Μάστερσον σε ποινή κάθειρξης 30 ετών ως ισόβια για τον βιασμό δύο γυναικών, η γυναίκα του, Μπιζού Φίλιπς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με την Page Six, η οποία εξασφάλισε ορισμένα έγγραφα από το δικαστήριο της Καλιφόρνια, η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα, μετά από όσα συνέβησαν με τον σύζυγό της.

Ως αιτία χωρισμού επικαλέστηκε ασυμβίβαστες διαφορές, ενώ δήλωσε πως δεν είναι πρόθυμη να προσφέρει οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη στον Μάστερσον.

«Η πλήρης φύση και έκταση των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων της Φίλιπς είναι απροσδιόριστη προς το παρόν», αναφέρεται στα έγγραφα του δικαστηρίου.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για σχεδόν 12 χρόνια κι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, που είναι τώρα 9 χρονών.

Φαίνεται πως οι κατηγορίες εις βάρος του, καθώς και η καταδίκη του ηθοποιού έφερε τη ρήξη με τη σύζυγό του. Καθώς ο δικαστής διάβαζε την ποινή του στην τελευταία δίκη η σύζυγός του, Μπιζού Φίλιπς, εθεάθη στο δικαστήριο να σπαράζει σε κλάματα.

Ο Μάστερσον κρίθηκε ένοχος τον Μάιο σε επαναληπτική δίκη, αφού οι πρώτοι ένορκοι δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ετυμηγορία το 2022. Μετά την καταδίκη του, ο Μάστερσον θεωρήθηκε ότι διέτρεχε κίνδυνο φυγής και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε αφού τρεις γυναίκες κατέθεσαν ότι τις είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο σπίτι του στο Χόλιγουντ από το 2001-03, κατά τη διάρκεια της ακμής της τηλεοπτικής του φήμης.

Οι ένορκοι άκουσαν μαρτυρία ότι τους είχε δώσει ναρκωτικά πριν τους επιτεθεί. Κρίθηκε ένοχος για βιασμό σε βάρος των δύο από τις τρεις κατήγορές του. Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν από την τρίτη κατήγορο κηρύχθηκαν κακοδικία και οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να επανεξετάσουν την υπόθεση.