ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Τρόμος στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ - Πλήθος κόσμου ξαπλώνει στο έδαφος υπό τον ήχο σειρήνων

Ισραήλ: Τρόμος στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ - Πλήθος κόσμου ξαπλώνει στο έδαφος υπό τον ήχο σειρήνων

Νύχτα τρόμου στο Ισραήλ

Σκηνικό τρόμου καταγράφεται στο Τελ Αβίβ όπου πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της ισραηλινής πόλης για να προστατευθεί υπό τον φόβο πτώσης νέων ρουκετών.

Τα αεροπλάνα στο αεροδρόμιο είναι καθηλωμένα στο έδαφος με τους επιβάτες να αγωνιούν για το κάθε λεπτό που περνά καθώς δεν γνωρίζουν αν θα καταφέρουν ποτέ να φύγουν από την εμπόλεμη ζώνη.

Την τελευταία ώρα παρατηρείται ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση στην Λωρίδα τςη Γάζας καθώς παλιστινιακή οργάνωση Χαμάς έχει προχωρήσει σε νέο κύμα πυραυλικών επιθεσέων με περισσότερες από 150 ρουκέτες προς το Τελ Αβίβ, με αιτιολογικό την επίθεση του Ισραήλ στον Πύργο της Παλαιστίνης στη Γάζα.

Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές κατέστρεψαν νωρίτερα τρία κτίρια του «Πύργου της Παλαιστίνης» στη συνοικία αλ-Ρινάλ της πόλης της Γάζας, ανέφεραν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που είδαν τους τρεις πύργους άνω των δέκα ορόφων να καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλον μετά από εκρήξεις.

Ο ισραηλινός στρατός είπε ότι έπληξε δύο πολυόροφα κτίρια με αεροπορικές επιδρομές, κατηγορώντας την οργάνωση Χαμάς, που βρίσκεται στην εξουσία στη Γάζα, ότι προστατεύει τη στρατιωτική της υποδομή στον παλαιστινιακό θύλακα.

Ο στρατός τόνισε ότι προειδοποίησε τους κατοίκους πριν από τα πλήγματα και «τους ζήτησε να εκκενώσουν την περιοχή».

Διαβάστε επίσης:

Η Aegean ακυρώνει τις πτήσεις για το Τελ Αβίβ

Νετανιάχου: «Θα πάρουμε ισχυρή εκδίκηση - Οι κάτοικοι της Γάζας να την εγκαταλείψουν»

«Εκατοντάδες εισβολείς βρίσκονται στο Ισραήλ», παραδέχεται ο ισραηλινός στρατός