ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Καρντάσιαν: Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της στο Μπέβερλι Χιλς - H απουσία που συζητήθηκε

Tα λαμπερά γενέθλια της Κιμ Καρντάσιαν
Tα λαμπερά γενέθλια της Κιμ Καρντάσιαν
Ιnstagram

Η Kιμ Καρντάσιαν  γιόρτασε τα 43α γενέθλια της σε γνωστό εστιατόριο του Μπέβερλι Χιλς με μία σειρά απο διασημότητες. «Κέρδισα το τζακ ποτ της φιλίας» δήλωσε η γνωστή ινφλουένσερ, ενώ πολλοί σχολίασαν την ηχηρή απουσία της αδερφής της, Κόρτνεϊ

Η Kιμ Καρντάσιαν πόζαρε με τους διάσημους καλεσμένους της, καθώς γιόρτασε τα 43α γενέθλια της στο εστιατόριο Funke στο Beverly Hills της Καλιφόρνιας. Η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε τους Ιβάνκα Τραμπ, Χέιλι Μπίμπερ, Χαντίζα και Μαλίκα Χακ, έλαμψε όμως δια της απουσίας της η αδερφή της Κόρτνεϊ.

Η διάσημη ινφλουένσερ δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τη λαμπερή συγκέντρωση στον λογαριασμό της στο Instagram, δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από τη μεγάλη βραδιά κατά την οποία γιόρτασε με την οικογένειά της και φίλους.

Tα γενέθλια της ήταν το Σάββατο (21/10) και στο πλευρό της στο πολυτελές εστιατόριο στη λεωφόρο Santa Monica έσπευσαν μέλη της οικογένειάς της , όπως η μητέρα της Κρις Τζένερ και οι αδερφές της, Κλόε Καρντάσιαν, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ .

Μεταξύ των άλλων αξιοσημείωτων ονομάτων που ευχήθηκαν απο κοντά στην Κιμ Καρντάσιαν για τα γενέθλια της ήταν η σχεδιάστρια-μοντέλο Kιμόρα Λι Σιμονς,η ηθοποιός-podcaster Σάρα Φόστερ και οι ηθοποιοί Χαντίζα και Μαλίκα Χακ.

Επίσης, στις φωτογραφίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επισημάνθηκαν οι ιδιοκτήτες του Chrome Hearts Λορι Λιν Σταρκ και η κόρη της, μουσικός καλλιτέχνης Τζέσι Τζο Σταρκ, το στέλεχος δημοσίων σχέσεων Άλισον Στάτερ, η δικηγόρος Λίντια Κάιβς και η ινφλουένσερ Ολίβια Πίρσον .

Η εορτάζουσα σχολίασε στα social media ότι ήταν «ευλογημένη που κέρδισε το τζακ ποτ των φίλων της», καθώς μοιράστηκε μια συλλογή φωτογραφιών από το σουαρέ. «Δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ ότι θα ήμουν τόσο τυχερή να αποκαλώ αυτά τα κορίτσια φίλες μου. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη των γενεθλίων… και ο Κερτ θα πηδάξω στο κρεβάτι μαζί σου την επόμενη εβδομάδα για το πικνίκ μας ανάπαυσης στο κρεβάτι».

Στο πάρτι, η Kιμ φόρεσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο σύνολο με εφαρμοστό φόρεμα και τα πλαϊνά κομμένα με σέξι κορδόνια να τα συγκρατούν. Η socialite που έχει στρέψει πλέον το βλέμμα της και στη νομική καριέρα, έλαμψε καθώς της εμφάνισαν μια τούρτα με έμπνευση το πρόσφατο περιοδικό Fortune στο οποίο ήταν στο εξώφυλλο, καταγράφοντας τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο. Μερικοί από τους παρευρισκόμενους -συμπεριλαμβανομένης της Kλόι, απεικονίστηκαν φορώντας μάσκες που απεικόνιζαν την Kim και την αλλαγή της εμφάνισής της όλα αυτά τα χρόνια.

Aνάμεσα στους καλεσμένους και η Ιβάνκα ΤραμπInstagram

Οι θαυμαστές της έσπευσαν στα σχόλια για να γράψουν τα πάντα, από τυπικές ευχές για τα γενέθλια και κομπλιμέντα για την εμφάνισή της, μέχρι «δηλητηριώδεις» ερωτήσεις για το το πού ήταν η αδελφή Kόρτνεϊ, αλλά και έκπληξη για την παρουσία της Ιβάνκα, η οποία υπηρέτησε ως ανώτερη σύμβουλος του πατέρα της, πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Οβάλ Γραφείο. «Οι δισεκατομμυριούχοι δεν νοιάζονται για την πολιτική γλυκιά μου. Είναι όλοι στην ίδια βάρκα» σχολίασε καποιος.