ΚΟΣΜΟΣ

Shani Louk: Φρικιαστικές αποκαλύψεις από τον πρόεδρο του Ισραήλ - Την αποκεφάλισε η Χαμάς

Shani Louk: Φρικιαστικές αποκαλύψεις από τον πρόεδρο του Ισραήλ - Την αποκεφάλισε η Χαμάς

Shani Louk: Ο θάνατος της 22χρονης Γερμανίδας επιβεβαιώθηκε σήμερα καθώς ήταν στη λίστα αγνοουμένων από τις 7 Οκτωβρίου

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η επιβεβαίωση του θανάτου της 22χρονης Shani Louk, η οποία αγνοούνταν από τις 7 Οκτωβρίου, όταν η Χαμάς επιτέθηκε στο Ισραήλ.

Η άτυχη νεαρή βρισκόταν στο φεστιβάλ μουσικής έξω από τη Γάζα, στο οποίο έχασαν τις ζωές τους πάνω από 160 άνθρωποι από την επίθεση της Χαμάς. Ανάμεσά τους και η Shani Louk.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Γιτζάκ Χέρτζογκ, η 22χρονη σκοτώθηκε με μαρτυρικό τρόπο καθώς αποκεφαλίστηκε.

«Είμαι πραγματικά λυπημένος να αναφέρω τα νέα για την Shani Louk. Εντοπίστηκε το κρανίο της. Αυτό σημαίνει πως αυτά τα σαδιστικά κτήνη της Χαμάς της έκοψαν το κεφάλι. Είναι μια μεγάλη τραγωδία και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της», ανέφερε στην Bild ο Χέρτζογκ.

Το τραγικό τέλος της Shani Look - Πώς η οικογένειά της κατάλαβε ότι η κόρη τους είναι αιχμάλωτοι της Χαμάς

Η 22χρονη tattoo artist Shani Louk βρέθηκε στο Ισραήλ για ένα φεστιβάλ μουσικής ωστόσο την απήγαγαν οι μαχητές της Χαμάς και λίγο αργότερα την εκτέλεσαν.

Το μουσικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχε η Shani ήταν ένα από τα πρώτα σημεία που δέχτηκε επίθεση από την τρομοκρατική ομάδα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ περισσότεροι πιάστηκαν όμηροι από τους μαχητές.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Οι εικόνες του πτώματος της Shani εμφανίστηκαν στη συνέχεια σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή και καταδίκη.

Η Χαμάς είχε ισχυριστεί ότι το πτώμα ανήκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη αλλά χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε από την ξαδέλφη της Tomasina Weintraub-Louk, ότι ήταν η Shani η οποία δήλωσε στη MailOnline ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα χαρακτηριστικά τατουάζ στα πόδια και τα ράστα μαλλιά της.