ΗΠΑ: 17χρονη δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της - Είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα

Σοκαριστική δολοφονία στην Βιρτζίνια - Σκότωσε την πρώην του δύο ημέρες πριν κλείσει τα γενέθλιά της

ΗΠΑ: 17χρονη δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της - Είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα
2'

Θύμα ενός ειδεχθούς εγκλήματος έπεσε μια 17χρονη κοπέλα από τη Βιρτζίνια, δύο ημέρες πριν κλείσει τα 18 της χρόνια.

Πρόκειται για την Serenity Hawley, από το Blacksburg, η οποία πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε αυτή την εβδομάδα από τον πρώην συντρόφου της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μάλιστα είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του πρώην συντρόφου της, λίγες εβδομάδες πριν τη δολοφονήσει. Ο δράστης, Croney Monk, φέρεται να την πυροβόλησε στο στήθος πριν στρέψει το όπλο προς το μέρος του, είπε η συντετριμμένη οικογένειά της κοπέλας στο 10 News .

Οι σοροί του πρώην ζευγαριού βρέθηκαν αργότερα στο αυτοκίνητο του Hawley σε ένα γκαράζ, σύμφωνα με τους Roanoke Times .

Η 17χρονη είχε αναφέρει μέσω του Λυκείου Blacksburg ότι ο δράστης την παρενοχλούσε και την εκβίαζε, σύμφωνα με την οικογένειά της.

«Πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσε να είχε αποτραπεί», είπε η μητέρα της, Χέδερ Γουόλντρον, στο ρεπορτάζ .

«Οι άνθρωποι σε ηγετικές θέσεις γνώριζαν ότι έχει ιστορία ή παρελθόν και νομίζω ότι αν είχε ληφθεί μέριμνα για αυτό, δεν θα ήμασταν εδώ», είπε η θλιμμένη μητέρα.

«Ελπίζω απλώς ότι αυτό είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης για άλλους που θα μπορούσαν να βρεθούν σε αυτήν την κατάσταση. Και ελπίζω ότι αυτό θα αποτρέψει κάποιον άλλο, έναν άλλο γονέα, από το να ζήσει αυτόν τον εφιάλτη».

Ο πατέρας της Hawley, είπε ότι η κόρη του εκφοβιζόταν από τον πρώην της – αλλά κυρίως το κράτησε μυστικό από την οικογένειά της.

«Δεν το ξέραμε αυτό. Δεν μας το είπε αυτό», περιέγραψε. «Αλλά μάθαμε σήμερα ότι, ναι, στους διαδρόμους περπατούσε μπροστά της και έκανε γνωστή την παρουσία του και απλώς έκανε διαφορετικά πράγματα. Ήταν συνεχώς στα social media. Την εκβίαζε, της έλεγε ότι θα έδειχνε αυτό και αυτό. Αυτά δεν είναι τα είδη των πραγμάτων που πρέπει να κάνουν τα παιδιά».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή