ΚΟΣΜΟΣ

Αεροπορική εταιρεία σερβίρει... σκυλοτροφή στη business class σε μία μεταφραστική γκάφα

Αεροπορική εταιρεία σερβίρει... σκυλοτροφή στη business class σε μία μεταφραστική γκάφα

Ένα στοιχείο του καταλόγου για το φαγητό που σερβίρεται στη business class κινεζικής αεροπορικής εταιρείας έχει ξεχωρίσει προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων

Είναι γεγονός ότι το φαγητό στα αεροπλάνα δεν έχει και την καλύτερη φήμη, ούτε περιμένει κανείς να συνταράξει τους γευστικούς του κάλυκες όταν ταξιδεύει αεροπορικώς.

Ωστόσο μία αεροπορική εταιρεία φαίνεται πως πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς μία από τις επιλογές που προσφέρει έχει προκαλέσει σοκ μεταξύ επιβατών που μοιράστηκαν το μενού της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό ξεχωρίζει ένα και μόνο στοιχείο του καταλόγου για το φαγητό που σερβίρεται στη business class, καθώς σύμφωνα με επιβάτη, προσφέρεται... σκυλοτροφή, η οποία μάλιστα συνοδεύεται με μπάμιες.

Η εταιρεία είναι η China Eastern Airlines που μάλλον έπεσε θύμα της μετάφρασης, γιατί δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι όντως σερβίρουν φαγητό για σκύλους στους επιβάτες, ως ορεκτικό. Εάν όντως προσφέρεται η «λιχουδιά» αυτή στις πτήσεις τότε σίγουρα πρόκειταια μία άκρως τραβηγμένη ιδεά ακόμα και για τους πιο τολμηρούς.

Η εικόνα από το μενού έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, με κάποιους χρήστες να αναφέρουν ότι πιθανά αναφέρεται σε hot dog και άλλους να αστειεύονται για την λέξη «imported» που σημαίνει εισαγόμενη, λέγοντας ότι μάλλον οι επιβάτες της Economy τρώνε «ντόπια» σκυλοτροφή.